WeeGee perheille ja kouluille

Perheille ja kouluille

Näyttelykeskus WeeGeellä on helppo kierrellä pienten museovieraiden kanssa ja WeeGeen museot tarjoavat erilaisia elämyksiä ja kokemuksia koululaisille ja perheille.

Sisäänpääsy museoihin

Näyttelykeskus WeeGeelle on ilmainen sisäänpääsy alle 18-vuotiaille.

Opettajat pääsevät ilmaiseksi ryhmän mukana. Opettajat, joilla on ryhmälle voimassa oleva ryhmävaraus, voivat tulla valmistelemaan käyntiä maksutta. Vapaalipun saa lipunmyynnistä esittämällä varaustiedot.

Lasten kanssa museossa

Lastenrattaiden kanssa pääsee kulkemaan WeeGeen molemmissa museoissa. Hissi löytyy aulasta, Cafe Zoceria WeeGeen vierestä. Lastenrattaita voi myös lainata aulasta hissien vierestä. Reppu kannattaa jättää aulan maksuttomiin ja lukittaviin lokeroihin.

Kaikissa museoissa voi ottaa valokuvia vapaasti ilman salamaa. Omia kuvia voi myös jakaa sosiaalisessa mediassa. Tägää meidät mukaan tunnisteilla @weegeemuseums ja #weegeemuseums!

Eväät ja ruokailu

Näyttelykeskuksen kellarikerroksessa on eväiden syöntiin tarkoitetut tilat. Myös museot tarjoavat eväspaikan mahdollisuuksiensa mukaan. Aulassa ja kahvilassa ei ole lupa syödä omia eväitä eikä näyttelytiloihin voi viedä ruokia ja juomia. Voit kysyä lisäohjeita infosta ja museoilta.

WeeGeen kesäleirit

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä 7–10 -vuotiaille lapsille. Lue lisää kesäleireistä täältä.

Lasten museofestarit 

WeeGeen suurin lasten tapahtuma valtaa koko WeeGeen aina kevätkaudella yhden viikonlopun ajaksi. Vuoden 2022 Lasten museofestarit järjestetään 9.–10.4.2022 ja niiden teemana on Tutkimusseikkailu. Lue lisää täältä(ulkoinen linkki)!

Kurkista Mauri Kunnaksen maailmaan 7.10.2022 alkaen!

Mauri Kunnas -näyttelyssä on nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Lapset voivat tutustua Kunnaksen mielikuvitukselliseen tuotantoon leikkien kirjoista tutuissa ympäristöissä sekä myös kirjoja lukemalla. Lue lisää täältä.

Kuva: Julius Konttinen