Mopokärry

Hei kaikki mopoilusta ja mopoista kiinnostuneet! Mopopaja on remontin takia kiinni koko kesän ajan, mutta ei hätää - tilanteen pelastaa Mopokärry! Mopokärry on liikkuva mopopaja, josta löytyy kaikki normaalit mopojen korjaukseen ja huoltoon tarvittavat työkalut.

Mopokärry toimii samalla periaatteella, kuin normaalisti osoitteessa Luomanportti 2 (Gräsan taitojen talo) toimiva Mopopaja. Mopopajan nuorisonohjaajat auttavat menopelien huoltamisessa ja korjaamisessa. Mopokärryltä löytyy mm. räikkäsarja, lenkkiavaimet, ruuvimeisseleitä sekä puhdistus- ja voiteluaineita. Mopokärry on avointa toimintaa ja työkaluja saa käyttää toiminnan ohessa. Mopokärryn palvelut on tarkoitettu 15–23-vuotiaille nuorille.

Mopokärry on liikkeellä kesäkuussa arkipäivisin 6.6–1.7.2022 välisenä aikana. Heinäkuun mopokärry lomailee ja toiminta jatkuu jälleen elokuussa, 8.8.2022 lähtien. Toiminnan ajankohdissa saattaa tapahtua muutoksia ja tilanne kannattaakin tarkistaa aina päiväkohtaisesti. Mopokärryn liikkeistä, tarkemmista aikatauluista ja pysähdyspaikoista, saa parhaiten tietoa Instagramista @espoon_mopotoiminta. Mopokärry liikkuu pääosin iltapäivä-/ ilta-aikaan, noin klo 15-20:30. Mopokärrylle voi Instagram-tilin kautta ehdottaa pysähdyspaikkoja. Mopokärry tekee yhteistyötä Pääkaupunkiseudun mopotoiminnan muiden mopohallien kanssa.

Nuori Espoo Mopokärry

  • Toimintaa arkisin 6.6.-1.7.2022 sekä elokuussa 8.8.2022 lähtien. Ajankohdissa saattaa tapahtua muutoksia, joten tilanne kannattaakin tarkistaa päiväkohtaisesti
  • Toiminta on liikkuvaa, tarkempi aikataulu ja pysähdyspaikat ilmoitetaan Instagramissa @espoon_mopotoiminta
  • Avointa, 15–23-vuotialle nuorille tarkoitettua mopopajatoimintaa
  • Mopojen huoltoa ja yhdessäoloa mopotoiminnasta kiinnostuneille
  • Toimintaan tarvittavia välineitä voi lainata paikan päällä

Esittelyssä Espoon mopotoiminnasta ja Mopokärrytoiminnasta vastaava nuorisonohjaaja Jani Maarela

Olen Espoon mopotoiminnan ja ensimmäisen nuorisopalveluille toteutetun fyysisen mopopajan perustaja, toimintaa on ollut vuodesta 2015 lähtien. Oma kokemukseni on karttunut opiskelujen ja harrastusten myötä, ja kehittyy edelleen jatkuvan tekemisen parissa.”

Tervetuloa mukaan mopotoimintaan!