Venepaikkojen hakeminen

Venepaikkojen haku alkaa vuosittain maaliskuun ensimmäisenä arkipäivänä klo 8.00 ja päättyy syyskuun viimeisenä päivänä.

Hakemuksen voi tehdä sähköisellä hakulomakkeella(ulkoinen linkki)

Venepaikan hakija voi merkitä venepaikkahakemukseen yhdestä seitsemään satamatoivomusta. Myönnetystä  venepaikasta ilmoitetaan sähköpostitse.

Kaikki hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakuajan ulkopuolella lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä. Hakemus on voimassa vain yhden hakukauden kerrallaan.

Seuranta ja tietojen muuttaminen

Venepaikan haltijan on huolehdittava osoite - ja tavoitettavuustietojen muutosten ilmoittamisesta. Tietojen päivitys tapahtuu sähköisen asioinnin(ulkoinen linkki) ”Omat tiedot” kautta tai sähköpostilla osoitteeseen venepaikat@espoo.fi. Sähköinen asiointi vaatii kirjautumisen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Venepaikkatunniste ja vuokrasopimus

Satamassa olevassa veneessä tulee olla vuokranantajan toimittama tunniste. Venepaikkatunniste postitetaan, kun venepaikkamaksu on suoritettu. Sähköinen hakemus ja sen hyväksyminen korvaa venesatamasäännöissä mainitun vuokrasopimuksen.

Venepaikkamaksut

Vuosittainen venepaikkamaksu maksetaan sähköisesti paikan vahvistuksen yhteydessä tai kotiin lähetettävällä laskulla. Laskun eräpäivä on ehdoton. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, paikka katsotaan vuokralaisen puolelta irtisanotuksi. Maksun laiminlyönti aiheuttaa myös voimassa olevan talvisäilytyspaikan menetyksen.

Venepaikan vaihto

Tulevan kauden venepaikan vaihtotoiveet otetaan vastaan sähköisesti(ulkoinen linkki) joulukuun ensimmäisestä päivästä eteenpäin. Vaihdot tehdään helmi-maaliskuussa ennen uusien venepaikkahakemusten käsittelyä. Mainitsettehan viestissä myös erityistoiveenne uuden paikan suhteen (kiinnitystapa, satama, paikan koko tms.).

Ulkokuntalaiset

Ulkokuntalaiset voivat saada venepaikan ainoastaan yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Espoolaiset ovat etusijalla venepaikkoja myönnettäessä. Ulkokuntalaisten hakumenettely on sama kuin espoolaisilla venepaikanhakijoilla.

Yhteystiedot