Näyttelyt

Villa Elfvikin luontotalon ympäristö- ja luontoteemaiset näyttelyt tarjoavat tietoa, oivalluksia ja esteettisiä elämyksiä. Näyttelyissä voivat luonnon ihmeitä päästä tutkimaan nekin, joille liikkuminen luonnossa on vaikeaa. 

Eläköön Espoo -näyttely

Luontotalon pysyvä näyttely esittelee Espoon luonnon monimuotoisuutta: lehtoa, saaristoa, lähimetsää ja lintukosteikkoa. Näyttelyssä on lisäksi kokoelma luontokarttoja, tietoa Espoon luonnon uhista ja toimista luonnon säilymiseksi.

Toiminnallisessa näyttelyssä pääset käyttämään kaikkia aisteja. Voi kuunnella lintujen laulua, silittää ketun turkkia ja kurkistella luukkuihin. Mikroskoopin alle voi tuoda luonnon pieniä ihmeitä tutkittavaksi. Näyttelyssä voit myös valita oman tekosi luonnon hyväksi ja ripustaa sen sopivaan kohtaan näyttelyssä.

Vaihtuvat näyttelyt

Luontotalon vaihtuvat näyttelyt tarjoavat tietoa kestävästä elämäntavasta ja luonnon monimuotoisuudesta monin eri tavoin. Näyttelyt vaihtuvat noin 1,5 kuukauden välein.

Parhaillaan luontotalossa on esillä Teuvo Rämäsen ja Liisa Karikuusen valokuvia Torronsuon kansallispuistosta 6.10.-25.11.2021.

Lainattavat näyttelyt

Luontotalon omaa tuotantoa tai yhteistyöprojekteissa toteutettuja näyttelyitä voi lainata luontotalosta maksutta muuallekin.

Luontotalon asiakaspalvelu

043 826 9208Villa Elfvikin luontotalo

Katri Luukkonen

suunnittelija043 826 5253Villa Elfvikin luontotalo
Katso toimipisteen tiedot
LeppävaaraTapiola