KulttuuriEspoo - Inspiroidu

Espoosta löytyy kulttuuria jokaiseen makuun. Autamme sinua löytämään uutta ympäriltäsi! Kokoamme kuukausittain vaihtuvia koosteita ajankohtaisista vinkeistä ja sisällöistä. Tältä sivulta nappaat inspiroivimmat, yllättävimmät ja ajankohtaisimmat tärpit syyskuun kulttuuritarjonnasta!

Lasten viikonloppu valloittaa 1.–2.10.2022

Lasten viikonloppu tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille lapsille ympäri kaupunkia. Tarjolla on mm. vauvateatteria, menevää musiikkia, hiekka-animaatioperformanssi ja retrotietokoneita. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa, ja se on osa Espoo 50 vuotta kaupunkina -vuoden ohjelmaa. Tervetuloa viihtymään koko porukka!

Astu Espoon harrastuspolulle!

Espoon harrastuspolun harrastusryhmät käynnistyvät jälleen syyskuun toisella viikolla. Harrastuspolku tarjoaa 3.–9.-luokkalaisille espoolaisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden ilmaiseen harrastukseen omalla koululla, koulun läheisyydessä tai etänä. Löydä innostavaa vapaa-ajan tekemistä ja uusia ystäviä vaikkapa sirkusparkourin, Minecraftin pelaamisen, animoinnin tai maailman makujen kokkaamisen parista!

Senoripaku tulee luoksesi vielä syyskuussa

Kulttuuria, liikuntaa, neuvontaa ja mukavaa yhdessäoloa senioreille Senioripakun pysäkeillä vielä syyskuun ajan tiistaisin ja torstaisin ympäri Espoota. Viimeisellä pysäkillä 22.9.2022 musiikin ja tanssin hurmaa Mummodiskon merkeissä Ilmatar -areenalla.

Harry Potter -ilta 2022 kirjastoissa 1.9.

Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastot järjestävät jälleen huippusuositun Harry Potter -tapahtuman 1.9.2022. Espoossa vietetään Harry Potter -iltaa Entressen ja Lippulaivan kirjastoissa. Tule nauttimaan koko perheelle sopivasta maagisesta ohjelmasta, joka perustuu Harry Potter-kirjoihin ja elokuviin!