Kera Hub

Kera Hub on Keran halleilla sijaitseva tila, joka toimii esittelytilana ja kohtauspaikkana kaikille Keran alueen kehittäjille ja asukkaille.

Keran halleilla sijaitsevan Kera Hubin remontin ja sisustuksen on toteuttanut Omnian nuorten työpajatoiminta. Kuva: Kerttu Penttilä

Keran hallit on palvelukeskittymä, josta löytyy monipuolista toimintaa katutaiteesta padel-halleihin. Paikka tarjoaa kaupunkilaisille elämyksiä, kiinnostavia palveluita sekä mahdollisuuksia kokeilla kestävää elämäntapaa. Halleilta löydät mm. kolme pienpanimoa, skeittiparkin, ravintolan ja urbaania ruoantuotantoa. Lue lisää Keran halleista tästä linkistä.(ulkoinen linkki)

Kera Hub on Keran halleilla sijaitseva tila, joka toimii Keran kehittymisen tukikohtana, kaupunkilaisten kohtaamispaikkana sekä esittelytilana Keran piloteille ja saavutuksille.

Kera Hubissa on avoimet ovet pääsääntöisesti torstaisin päiväsaikaan, jolloin paikalle voi tulla vapaasti tutustumaan Keran kehitykseen sekä keskustelemaan aiheesta Espoon kaupungin asiantuntijoiden kanssa. 

Tilan kunnostus ja sisustus toteutettiin yhteistyössä Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian nuorten työpajojen kanssa. Kera HUB valmistui syyskuussa 2021.

Keraa suunnitellaan toisin kuin mitään suomalaista kaupunginosaa aiemmin. Tavoitteena on rakentaa kokonaisvaltaisesti kestävää kaupunkia, joka rakentuu yhdessä kaupunkilaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Kera HUB mahdollistaa kaupunkilaisten osallistumisen Keran kehittämiseen jo alusta lähtien.

Kera Hubin löydät Keran halleilta, osoitteesta Karamalmintie 2, 02630 Espoo.

Kera Hub sijaitsee Keran halleilla, Karamalmintie 2 A, koillisen sisäänkäynnin vieressä.

Lisätiedot ja tiedustelut

Leppävaara