Reflektor Espoo

Lokakuun toisena viikonloppuna valotaidetapahtuma Reflektor Espoo levittäytyy Keran hallien rouheaan miljööseen. Seitsemän taitelijan valotaideteokset ovat koettavissa keskellä entisten logistiikkahallien salaperäistä tunnelmaa to 7. – su 10.10.2021.

Reflektor Espoo
to 7. - su 10.10.2021, klo 18 - 23
Keran hallit, Karamalmintie 2, Espoo
Vapaa pääsy

Moderni ja urbaani valotaidetapahtuma valtaa Keran hallit! Reflektor Espoo esittelee valotaidetta urbaanissa ja rouheassa ympäristössä vanhoilla logistiikkahalleilla Keran halleilla Karamalmilla 7.–10.10.2021.

Esillä on seitsemän taiteilijan teoksia sisä- ja ulkotiloissa. Teokset ovat nähtävillä noin kilometrin mittaisen reitin varrella torstaista 7.– sunnuntaihin 10.10.2021 klo 18:00 - 23:00.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Koronaturvallisuus on otettu huomioon jokaisen teoksen yhteydessä. Sisätiloissa kävijöiden määrää on rajattu, ja teokset katsotaan opastetun kulkusuunnan mukaisesti. Suosittelemme kävijöille turvavälejä ja kasvomaskien käyttöä.

Saapuminen Keran halleille:

Keran halleille pääsee junalla, bussilla tai autolla.

Keran Hallit sijaitsevat Keran aseman vieressä, B-vyöhykkeellä. Pääset Keraan E- ja U-junilla esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta, Leppävaarasta ja Espoon keskuksesta. Keran asemalta on noin viiden minuutin kävelymatka Keran hallien sisäänkäynnille.

Pääset Keran Halleille Espoosta bussilla 532. Hallien lähimmät bussipysäkit ovat Karantiellä, Lansanportti E1810 ja E1811.

Keran Hallien osoite on Karamalmintie 2, 02630 Espoo. Suosittelemme autolla saapuvia käyttämään Kutojantien päädyssä olevaa parkkialuetta.

Tapahtuman tuottavat Sun Effects ja Kaupunkitapahtumat Espoo ///  Tervetuloa nauttimaan salaperäisestä tunnelmasta valotaiteen pariin!

Tapahtuman taiteilijat ja teokset:

GHOST PROJECT: ON THE BALL
MERLE KARP: HEHKU II
XYZ: LOADING RAY
MILLA MARTIKAINEN: A LETTER
FUSE*: MULTIVERSE 5.1
HEATHER LANDER & ALEX SMOKE: PRIMORDIAL WATERS
STONE63: BREAKING BARRIERS