Katukunnossapito, tilanne 21.11.2022

Olemme saaneet talven ja lumipeitteen Espooseen.

Katukunnossapitomme on viikonlopun aikana aurannut kaupungin teitä ja katuja. Lunta on ennustettu satavan vielä alkuviikon aikana useita senttejä. Hiekoittamaan pääsemme vasta lumisateen lakattua. Oikeaan aikaan tehty hiekoitus toimii tehokkaasti eikä aura vie hiekkaa mennessään. Jokaisen tulee varautua liukkauteen ja talvikeleihin asianmukaisin varustein ja jalkinein.

Palautetta kunnossapidosta

Asiakaspalvelumme tekee tiivistä yhteistyötä kunnossapidon kanssa ja välittää tietoa saadusta palautteesta. Kunnossapitohenkilöstömme kunnostaa katuja järjestyksessä alue kerrallaan, joten tässä vaiheessa lähetetty palaute aurauksesta ei nopeuta työn valmistumista.

Pyydämme, että lähetät palautteesi suoraan sähköisen palautekanavamme(ulkoinen linkki) kautta. Mukaan kannattaa laittaa kuva aina kun se on mahdollista. Sekä palaute- että puhelinpalvelussamme on ajoittain ruuhkaa ja jonotusajat voivat venyä pitkiksi.

Trimble Feedback -mobiilisovellus

Voit antaa sijaintiin perustuvaa palautetta myös Trimble Feedback -mobiilisovelluksen(ulkoinen linkki) kautta. Se on nopea tapa ilmoittaa asiakaspalveluun esimerkiksi kunnossapitotarpeesta. Käsittelemme kaikki mobiilipalautteet ja lähetämme ne asiantuntijoille toimenpiteitä varten. Mobiilipalautteisiin emme vastaa.

 

 

Koko Espoo