Kasvun ja oppimisen toimialan tietopalvelu

Autamme toimialamme asiakirja-aineistoihin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä voit pyytää kopioita hallussamme olevista julkisista asiakirjoista. Asiakirja-aineistomme koostuu muun muassa kaupungin perusopetuksen, varhaiskasvatuksen, liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelujen aineistoista.

 

Tietopalvelupyyntö on yksilöitävä riittävästi. Mikäli tietopyyntösi koskee salassa pidettäviä tietoja, on pyyntö tehtävä kirjallisesti ja pyynnössä on ilmoitettava tietojen käyttötarkoitus sekä muut tietojen luovuttamisen edellytysten selvittämiseksi tarpeelliset seikat.  Tietopalvelu auttaa sinua tarvittaessa tietopyynnön tekemisessä. 

Tietoja vireillä olevista asioista voi tiedustella Espoon kaupungin kirjaamosta tai asiaa valmistelevalta virkamieheltä.  

 

Vanha koulutodistus hukassa?

Jos päättötodistuksesi on kadonnut, voit tilata siitä kopion koululta. Koulut löydät perusopetuksen sivuilta. Vuonna 2015 tai sitä ennen annetut päättötodistukset voit tilata pääsääntöisesti Espoon kaupunginarkistosta.

Asiakirjakopioista laskutamme Espoon vahvistettujen taksojen mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Mistä voin tiedustella oppilashuollon tietoja? Oppilashuollon koulupsykologit, koulukuraattorit sekä kouluissa toimivat terapeutit ovat siirtyneet osaksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen (Luvn) organisaatiota.  Oppilashuollon aineistoihin kohdistuvissa tietopyynnöissä ota yhteys Länsi-Uusimaan hyvinvointialueen kirjaamoon kirjaamo@luvn.fi tai puhelimitse p. 029 151 5835. Välitämme jatkossa Espoon kaupungille osoitetut oppilashuollon tietopyynnöt Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kirjaamoon. 

Myös kouluterveystietoihin kohdistuvat tietopyynnöt tulee toimittaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kirjaamoon. Välitämme jatkossa Espoon kaupungille osoitetut kouluterveyden asiakirjojen tietopyynnöt hyvinvointialueen kirjaamoon.

LINKIT

Asiakkaan oikeudet omiin tietoihinsa

Kirjaamo (Espoo kaupunki)

Lautakunnat ja johtokunnat

 

Kasvun ja oppimisen toimialan tietopalvelu

050 395 2215Salassa pidettäviä asioita sisältävät ja muut kirjalliset pyynnöt osoitteeseen: Kasvun ja oppimisen toimialan tietopalvelu PL 30 02070 ESPOON KAUPUNKI

 

Aukiolo Kasvun ja oppimisen toimialan tietopalvelupuhelin päivystää arkisin klo 9-11.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla:
koto.tietopalvelu@espoo.fi

Katuosoite Karaportti 1(ulkoinen linkki), 02610 Espoo