Lippajärven päiväkoti

Lippajärven päiväkoti sijaitsee kolmessa eri osoitteessa. A-talolla on kolme ryhmää ja B-talolla kaksi. Esiopetusryhmä toimii Auroranniityn päiväkodissa. Olemme avoinna klo 7.00-17.00.

Meidän päiväkoti

Yksiköitämme ympäröi kaunis lähiluonto. Hyödynnämme toiminnassamme metsää ja Träskändan puistoa. Lippajärvi sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Tämän vuoden kehittämiskohteenamme on leikki.

Lippajärven päiväkodilla luonto ja ulkoilu on vahvana osana toiminta-ajatustamme. Sijaintimme antaa oivan mahdollisuuden monipuoliseen retkeilyyn ja ulkoiluun, ja hyödynnämme näitä toiminta- ja oppimisympäristöjä arjen toiminnassa. Lisäksi toiminnassamme korostuu lasten kanssa liikkuminen, leikki ja lasten osallisuus. Pyrimme kiireettömään ilmapiiriin ja arvostavaan kohtaamiseen. Kehitämme yhdessä toimimisen taitoja, toisten huomioimista ja arjen taitoja. Lapsen mielenkiinnon kohteita huomioidaan ja toimintaa toteutetaan näiden kautta. Teemme lasten kanssa projekteja ja teematyöskentelyä sekä lapset saavat osallistua juhlien ja retkien suunnitteluun.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma