Nöykkiönniityn päiväkoti

Päiväkodissamme on kahdeksan ryhmää. Olemme avoinna klo 6.30 - 17.00, tarvittaessa klo 6.00-18.00 perheiden tarpeen mukaan.

Kuva: Espoon kaupunki

Meidän päiväkoti

Uusi päiväkotimme sijaitsee Nöykkiössä hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Päiväkodin tilat ovat valoisat sekä toimivat. Päiväkoti on kaksikerroksinen ja meillä toimii kahdeksan ryhmää.

Päiväkodin lähiympäristöstä löytyy kirjasto, neuvola sekä koulu. Lähialue mahdollistaa luonnossa liikkumisen, jossa retkeilemmekin ympäri vuoden.

Tällä hetkellä toiminnassamme kiinnitämme erityistä huomiota leikin merkitykseen lapsen kasvussa ja kehityksessä. Liikunta on tärkeä osa päivittäistä arkea ja päiväkotimme iso liikuntasali sekä nassikkapainihuone tukevat sisätiloissa tapahtuvaa liikkumista. Toteutamme toimintaa pienemmissä ryhmissä, jolloin jokainen lapsi tulee huomioiduksi.

Myönteinen kohtaaminen sekä arvostavat vuorovaikutustaidot ovat toimintamme perusasioita niin lasten kuin aikuisten parissa. Hyväksymme jokaisen omana itsenään ja tuemme oppimista huomioimalla vahvuudet.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma