Osallistu opastuksille ja luennoille

Opastuksilla pääset tutustumaan syvällisemmin näyttelyn aiheeseen ja kysymään lisätietoja KAMUn asiaintuntevilta oppailta. Tutustu uusimpana vaihtoehtona etäopastuksiin!

Yleisöopastukset

KAMU WeeGeellä, Glimsissä ja Pentalassa järjestetään viikoittain maksuttomia yleisöopastuksia. Selaa yleisöopastuksia tapahtumakalenterissa.

Museolehtorin salonki

Virtuaalisessa keskustelutilaisuudessa rupattelemme yhdessä KAMUlaisten kanssa kaikesta Espoon maan ja taivaan välistä. Aloitamme klo 18 ja rupattelemme noin puoli tuntia. Mukaan voi tulla myös vain kuuntelemaan mielenkiintoista keskustelua. Lähetämme Teams-salongin linkin kaikille ilmoittautuneille sähköpostilla.

13.1.2022 klo 18 Historian havinaa Siikajärveltä - tunnistatko paikat tai ihmiset?  

17.2.2022 klo 18 What is this place Q&A – History of Espoo for beginners  

24.3.2022 klo 18 Johtolankoja juurillemme  

7.4.2022 klo 18 Kaikenkarvaiset pistokirjonnat 

Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Tilattavat opastukset ja luennot

KAMU Espoon kaupunginmuseon kaikkiin museoihin järjestetään tilauksesta opastuksia. Opastettu kierros on hyvä tapa syventyä tarkemmin näyttelyn aiheeseen. Kierros on mainio ohjelmanumero myös ystävien tapaamiseen, syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, työpaikan virkistyspäivään tai yhdistyksen opintokäynniksi.
•    Ryhmäkoko max. 25 hlö.
•    Kierrokset varattava viikkoa aikaisemmin.
•    Opastuksia järjestetään museon aukioloaikoina.
•    Opastamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Opastuksen hinta 80 € + museon pääsymaksu.

KAMU Espoon kaupunginmuseon asiantuntijat luennoivat ja opastavat myös museoiden ulkopuolella. Opastettuja kierroksia ja luentoja järjestetään ulko- ja sisätiloissa. Kysyttyjä aiheita ovat esim. Aurora Karamzin ja Träskändan puisto, kaupunginosien historia sekä Mankbyn arkeologiset kaivaukset ja Espoon keskiaika. Kysy lisää ja esitä paikka- ja aihetoiveesi.

Luento- ja opastushinnat KAMUn museoiden ulkopuolella

Ma-pe 140 € / h
La-su 220 € 
Tiedustelut:  kaupunginmuseo@espoo.fi

Luennot Youtubessa

Luentojen aiheet vaihtelevat laajasti espoolaisista arvorakennuksista saaristovalokuviin ja saunakulttuuriin. Tutustu uusimpiin luentoihin KAMUn Youtube-kanavalla