Kaitaan lukioKaitaan lukio

Kaitaan lukion esittely (Kaitaan lukio)

Kuva: Kaitaan lukio

Tervetuloa opiskelemaan Kaitaalle

Yleislinja ja kuvataidelinja

Kieliohjelma: englanti A, ruotsi A ja B1, espanja, ranska ja saksa B3

Yleislukion alin keskiarvo 2021: 8,00

Opiskelijamäärä: 435

 

Kaitaan lukiossa on yleislinja ja kuvataidelinja. Kaitaalla voit opiskella laajasti niin kieliä, luonnontieteitä, humanistisia tieteitä kuin taito- ja taideaineitakin. Lukiossa alkavina kielinä opetetaan espanjaa, ranskaa sekä saksaa ja A-tason kielinä englantia sekä ruotsia. Kaitaalla on mahdollista suorittaa kuvataiteen ja liikunnan lukiodiplomit sekä Puhvi-koe eli puheviestinnän päättökoe. Unesco-lukiona osallistumme kestävän kehityksen projekteihin, teemme kansainvälistä yhteistyötä ja meillä on ystävyyskoulu Shanghaissa.

Kaitaan lukion opetus on laadukasta ja opetusmenetelmät ovat monipuolisia. Lukiomme on pitkään menestynyt lukiovertailuissa, joissa verrataan oppimistuloksia opiskelijoiden lähtötasoon. Opiskelijoidemme mukaan Kaitaalla viihdytään: noin 450 opiskelijan ja 30 opettajan yhteisössä opettajia on helppo lähestyä, ja he ovat aidosti kiinnostuneita opiskelijoidemme menestymisestä. Opiskelijat tutustuvat toisiinsa osallistumalla lukion opiskelijatoimintaan erilaisissa ryhmissä. Yhdessä tekeminen ja yhteisten asioiden hoitaminen lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kaitaalla sinusta välitetään! Kaitaan lukion ehdottomana vahvuutena ovat ihmiset - opiskelijat ja opettajat.

Lukiomme opiskelijamäärä kasvaa seuraavien vuosien aikana, ja vuoden 2024 alusta jatkamme toimintaamme Matinkylässä uudessa lukiorakennuksessa.

Kuva: Kaitaan lukio