Kaitaan lukioKaitaan lukio

Hae yleislinjalle (Kaitaan lukio)

Kuva: Kaitaan lukio

Kaitaan lukiossa on yleislinja ja kuvataidelinja. Kaitaalla voit opiskella laajasti niin kieliä, luonnontieteitä, humanistisia tieteitä kuin taito- ja taideaineitakin. Lukiossa alkavina kielinä opetetaan espanjaa, ranskaa sekä saksaa ja A-tason kielinä englantia sekä ruotsia. Kaitaalla on mahdollista suorittaa kuvataiteen ja liikunnan lukiodiplomit sekä Puhvi-koe eli puheviestinnän päättökoe. Unesco-lukiona osallistumme kestävän kehityksen projekteihin, teemme kansainvälistä yhteistyötä ja meillä on ystävyyskoulu Shanghaissa.

Kaitaan lukion opetus on laadukasta ja opetusmenetelmät ovat monipuolisia. Lukiomme on pitkään menestynyt lukiovertailuissa, joissa verrataan oppimistuloksia opiskelijoiden lähtötasoon. Opiskelijoidemme mukaan Kaitaalla viihdytään: noin 450 opiskelijan ja 30 opettajan yhteisössä opettajia on helppo lähestyä, ja he ovat aidosti kiinnostuneita opiskelijoidemme menestymisestä. Opiskelijat tutustuvat toisiinsa osallistumalla lukion opiskelijatoimintaan erilaisissa ryhmissä. Yhdessä tekeminen ja yhteisten asioiden hoitaminen lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kaitaalla sinusta välitetään! Kaitaan lukion ehdottomana vahvuutena ovat ihmiset - opiskelijat ja opettajat.

Kaitaalla on myös mainio sijainti. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja aivan lukion vieressä sijaitsee kauppa, jossa voi pistäytyä välituntisin. Kaikesta tästä huolimatta ympäristö on luonnonläheinen. Koululla on käytössään tekonurmi pallopeleihin, lentopallo- ja koripallo, iso liikuntasali sisäliikuntaan ja viihtyisä ja luonnonläheinen kouluympäristö. 

Lukiomme opiskelijamäärä kasvaa seuraavien vuosien aikana, ja vuoden 2024 alusta jatkamme toimintaamme Matinkylässä uudessa lukiorakennuksessa. 

Tervetuloa tutustumaan lukioomme esittelyiltapäivinä

torstaina 20.1.2022 klo 13:30 tai

tiistaina 25.1.2022 klo 13:30

Kuvataidelinjan esittelyilta hakijoille (huoltajille ja nuorille)

keskiviikkona 19.1.2022 klo 18:00

Yleislukion esittelyilta hakijoille (huoltajille ja nuorille)

torstaina 20.1.2022 klo 18:00

Näin haet Kaitaan lukioon!

Voit hakea  kevään yhteishaussa Opintopolussa. Hakuaika on 22.2.–22.3.2022. Yhteishaussa voit hakea yleislinjalle, kuvataidelinjalle tai molempiin.

Lisätietoja Espoon lukioihin hakemisesta ja ainevalintakortista Espoo.fi-sivuilta(ulkoinen linkki)(ulkoinen linkki) (avautuu uudelle välilehdelle). Ainevalintakortti täytetään yhden kerran yhteishaun päättymisen jälkeen. 

Siirry tästä Opintopolku.fi-sivuille(ulkoinen linkki)(ulkoinen linkki) (avautuu uudella välilehdellä).

Tervetuloa opiskelemaan Kaitaan lukioon!