Harrastusryhmät Espoon harrastuspolulla

Tutustu rauhassa Espoon harrastuspolun tarjontaan, joka on suunnattu 3.–9.-luokkalaisille espoolaisille lapsille ja nuorille. Kun olet löytänyt mieleisen harrastuksen, löydät tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta harrastusryhmän lisätiedoista. Jos mieleesi nousee kysymyksiä, olethan yhteydessä harrastuksen järjestäjään. Lukuvuoden 2022-23 ryhmiin ilmoittautuminen käynnistyy ma 29.8.2022 ja ryhmät alkavat viikolla 36 ellei muuta ilmoiteta. Ryhmät päivittyvät tälle verkkosivulle muutaman päivän viiveellä, joten seuraathan ensisijaisesti koulujen viestintää Wilmassa.

Harrastukset kouluilla

Espoon harrastuspolun harrastusryhmiä löytyy lähes jokaiselta espoolaiselta peruskoululta. Katso alta oman koulusi tarjonta.

Muissa tiloissa ja etäyhteydellä järjestettävät harrastukset

Osa Espoon harrastuspolun harrastuksista järjestetään eri puolilla Espoota sijaitsevissa harrastustiloissa tai etäyhteydellä. Myös nämä ryhmät ovat osallistujille maksuttomia.

Harrastukset kirjastoissa

Harrastukset nuorisotiloissa

Lisätietoja harrastamisesta

Espoon harrastuspolun osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen keston ajan. Ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle, ellei toisin mainita. Harrastusryhmän järjestäjä on yhteydessä huoltajiin harrastuksen käytännön asioista. Harrastuksen järjestäjältä saat tiedon ryhmien ilmoittautumistilanteesta. Olethan yhteydessä harrastuksen järjestäjään, mikäli haluat perua lapsen osallistumisen tai sinulla on kysyttävää harrastuksesta. 

Katso myös maksuttomat Wau- ja Jumppi-liikuntaryhmät kouluilla.

Koko Espoo