Sentraalipelto ja Hyljemäenpelto

PuistotEspoonlahti

Espoon Kaupunkitekniikan keskus on käynnistänyt Sentraalipellon ja Hyljemäenpellon puistosuunnitelman laatimisen. Sentraalipelto ja Hyljemäenpelto -nimiset puistoalueet sijaitsevat Kaitaalla, Hyljetien ja Hyljekaaren välissä.

Sijainti

Sentraalipelto ja Hyljemäenpelto

Vaihe

Suunnittelu

Nykyisellä puistoalueella kulkee Hyljekaaren ja Hyljetien välissä valaistuttu puistoraittiyhteys. Toinen puistoraittiyhteys kulkee alueen eteläpuolella välillä Kaitaan koulu ja lukio ja Hyljetie. Kyseinen raittiyhteys tulee katkeamaan tontin Hyljetie 7 rakentamisen myötä.

Sentraalipellon ja Hyljemäenpellon puistosuunnitelman tavoitteena on ratkaista turvalliset ja toimivat kulkuyhteydet koululaisille ja muille käyttäjille välillä Iivisniemen koulupolku ja Hyljetie.

Puistosuunnitelmassa esitetään uudet valaistut reittiyhteydet, alueita hulevesien imeyttämiseksi ja kasvillisuuteen liittyviä toimenpiteitä mm. liito-oravayhteyksien kehittämiseksi.

Alustava luonnos tulee nähtäville (25.10 – 8.11.2021) kohtaan Ladattavat tiedostot.

Osallistu hankkeeseen Otakantaa.fi-sivuilla(ulkoinen linkki)

Suunnitelmaluonnos on nähtävillä Otakantaa.fi-sivuilla 18.10.2021 alkaen. Luonnosta voi kommentoida 8.11.2021 asti.

Kommentointiajan jälkeen suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Viralliset suunnitelmat tulevat esille kaupungin nettisivuille tammikuun aikana.

Yhteystiedot

Karin Nielsen

Suunnitteluhortonomi+358 50 525 2069Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

09 816 25100