Pellaksenhaan leikkipaikan sijainti
Pellaksenhaan uuden leikkipaikan sijainti

Pellaksenhaan leikkipaikka

PuistotEspoon keskus

Espoon kaupunki on aloittanut Järvenperässä sijaitsevalle Pellaksenhaan puistoalueelle perustettavan uuden leikkipaikan rakennussuunnittelun. Leikkipaikan rakentaminen toteutetaan Espoon leikkipaikkaohjelma 2016-2026 mukaisesti.

Sijainti

Pellaksenmetsänpolku

Vaihe

Suunnittelu

Leikkipaikasta on laadittu aiemmin jo yleissuunnitelmatasoinen puistosuunnitelma vuonna 2013, joka oli asukkailla nähtävillä ja kommentoitavana sen suunnittelun aikana. Puistosuunnitelma löytyy liitteenä tämän sivun alalaidasta kohdasta ”ladattavat tiedostot”.

Nyt yleissuunnitelmasta ollaan laatimassa rakennussuunnitelmaa, jonka yhteydessä asukkailla on vielä mahdollisuus vaikuttaa suunnitelman yksityiskohtiin. Rakennussuunnitelman on tarkoitus valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä.

Rakennussuunnitelmasta on laadittu alustava ehdotus, joka on liitteenä tällä sivulla, ja johon toivomme asukkailta nyt palautetta. Liitteenä on suunnitelmakuvan lisäksi, kirjallinen selostus luonnoksen sisällöstä sekä esitys leikkipaikalle ehdotetuista välineistä ja kalusteista.  

Palautteen ja muiden toiveiden antamista varten on julkaistu kysely. Kyselyssä saatujen vastausten pohjalta luonnos muokataan lopulliseksi rakennussuunnitelmaksi. Suunnitelma tulee julkisesti nähtäväksi tälle sivulle.

Kysely on avoinna sunnuntaihin 5.6.2022 asti ja se löytyy täältä(ulkoinen linkki).

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti, mutta kyselyssä saaduista vastauksista laaditaan erillinen yhteenveto, jossa kerrotaan kuinka saatu palaute on suunnittelussa huomioitu. Yhteenveto tullaan myös julkaisemaan tällä sivulla. 

Leikkipaikan rakentaminen tehdään tulevina vuosina.

Suunnittelusta vastaa suunnitteluhortonomi Annika Kemppainen, annika.kemppainen@espoo.fi, puh. 0406394373

 

 

Yhteystiedot

Annika Kemppainen

Suunnitteluhortonomi+358 40 639 4373Tekniikantie 15, Otaniemi