Ilmakuva, johon rakennuskohde on merkitty keltaisella viivalla.
Rakennuskohde ilmakuvassa.Kuva: Maanmittauslaitos/ Espoon kaupunki

Olarin asukaspuiston kunnostaminen

PuistotMatinkylä

Rakennushanke käsittää Kuitinmäenpuistossa sijaitsevan aidatun Olarin asukaspuiston leikkipaikan sekä Kuitinmäenpuiston aitaamattomien leikki- ja liikunta-alueiden sekä puiston läpi kulkevan ojan ylittävän kävelysillan kunnostuksen. Kohde sijaitsee Olarin kaupunginosassa.

Hankkeen kuvaus

Espoon kaupungin viherrakentaminen kunnostaa Olarin asukaspuiston aidatun leikkipaikan sekä Kuitinmäenpuiston aitaamattomat leikki- ja liikunta-alueet sekä puiston ojan ylittävän kävelysillan. Rakennushankkeessa osa vanhoista leikkivälineistä ja kalusteista kunnostetaan ja osa uusitaan. Leikkipaikan pintamateriaalit sekä turva-alustat uusitaan osittain. Kuitinmäenpuistoon rakennetaan uusi kuntoilualue. Hankkeeseen kuuluu myös puiston länsipuolella olevan Kuitinmäen raitin aukion istutusaltaan uusiminen.

Rakennusalue leikki- ja liikuntapaikkoineen on rakentamisen ajan suljettu käytöltä. Asukaspuistorakennuksen toiminta mahdollistetaan järjestämällä kulku työmaan läpi toiselle sisäänkäynnille. Reitti on ohjattu opasmerkein paikan päällä.

Hankkeen perustiedot

Arvioitu toteutusajankohta:

elokuu 2022 – joulukuu 2022

Pääurakoitsija:

Espoon kaupunki

Vihertyöpäällikkö:

Esa Pensas