Opaskarttaotteeseen on merkitty suunnittelualue mustalla viivalla.
Vaikuta 27.3.-12.4.2023

Nähtävillä: Tuomarilantie

Kadut ja liikenneEspoon keskus

Espoon kaupunkiratahankkeeseen liittyen suunnitellaan erillishankkeena Tuomarilantien liikenteelliset muutokset sekä katuympäristön muutokset Tuomarilan aseman kohdalla. Espoon kaupunki on osallistunut suunnitteluun. Katusuunnitelmat pidetään julkisesti nähtävillä 27.3.-12.4.2023.

Vaihe

Ehdotusvaihe

Tuomarilantie on Espoon keskukseen johtava pääkatu, jonka sijainti mukailee Helsinki-Turku-rantaradan eteläpuolta. Suunnitteluosuudella kadun eteläpuolella sijaitsee Tuomarilan asuinalue ja kadun pohjoispuolella Tuomarilan rautatieasema.

Suunnitteluosuudelta uusitaan kadun pintakerrokset, kiveykset ja reunakivilinjat sekä valaistus. Tuomarilantien eteläpuolelle rakennetaan eroteltu jalankulku – ja pyörätie. Tuomarilantien ja Tuomarilankadun liittymäalue rakennetaan kiertoliittymäksi ja aseman ympäristöä parannetaan katualueen osuudelta.

Katusuunnitelmaluonnos on kommentoitavana 27.2.-13.3.2023 Otakantaa.fi -palvelussa. Sivustolla luonnoksesta voi esittää kommentteja ja kysymyksiä. Tästä linkistä otakantaa.fi-sivustolle.(ulkoinen linkki)

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville 27.3.-12.4.2023. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.

Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!​

Yhteystiedot

Päivi Vänttinen

Projekti-insinööri+358 46 8772241Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

+358 9 81625100