Suunniteltava katu on merkitty ilmakuvaotteeseen keltaisella viivalla.
Vaikuta 5.6.-19.6.2023

Nähtävillä: Kuninkaankartanontie

Kadut ja liikenneKauklahti

Espoon Kaupunkitekniikan keskus on laatimassa katusuunnitelman Kuninkaankartanontiestä välillä Kehä III - Vaasanrinne. Katu- ja puistosuunnitelmat pidetään julkisesti nähtävillä 5.-19.6.2023.

Vaihe

Ehdotusvaihe

Suunnittelu on tehty ELY-keskuksen ”Meluesteet Espoonkartanon kohdalla Kehä III (kt 50) ja Lapinkyläntien (mt 1130)” -työn ohessa. Kuninkaankartanontien tasausta muokataan Kehä III:n eteläpuolella, jotta Kuninkaankartanontien ylittävälle sillalle saadaan riittävä alikulkukorkeus. Kadun korkeusasema laskee hieman nykyisestä. Lisäksi kadulle rakennetaan jalankulku- ja pyörätie välille Vaasanrinne – Kehä III. Suunnitelmassa on yhteensovitettu August Ramsayn puistoraitti Kuninkaankartanontien ratkaisuihin.

Katusuunnitelman vuorovaikutus asukkaiden kanssa on käyty tiesuunnitelman ”Meluesteet Espoonkartanon kohdalla Kehä III (kt 50) ja Lapinkyläntien (mt 1130)” yhteydessä.

Katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville 5.-19.6.2023. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.

Työ on tarkoitus toteuttaa ELY-keskuksen Kehä III -hankkeessa.

Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!​

Yhteystiedot

Minna Viitanen

Katuinsinööri+358 43 8269219Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

+358 9 81625100