Ilmakuvaotteeseen on merkitty suunnittelukohde keltaisella viivalla.

Koivuhovin liityntäpysäköinti, Bredanportti ja Ullanmäentie

Kadut ja liikenneLeppävaara

Espoon kaupunkiratahankkeessa suunnitellaan Koivuhovin aseman liityntäpysäköinnin, Bredanportti-kadun ja Ullanmäentien uudistamista. Espoon ja Kauniaisten kaupungit ovat osallistuneet suunnitteluun.

Katusuunnitelman tavoitteena on luoda nykyvaatimukset täyttävät esteettömät kevyen liikenteen yhteydet ja pysäköintialue, joilla taataan Koivuhovin aseman seudun toiminnot tavoitetilanteessa. Bredanportin ja Ullanmäentien kevyen liikenteen yhteydet parannetaan niin, että yhteydet ovat esteettömät, selkeät ja helposti kunnossapidettävät. Bredanportin ja Ullanmäentien ajoradat säilyvät nykyisillään. Tavoitetilanteessa suunnittelualueella on yhteensä 236 pyöräpysäköintipaikkaa ja 106 autopaikkaa.

Katusuunnitelmaluonnos oli kommentoitavana 23.1.-6.2.2023 Otakantaa.fi -palvelussa. Tästä linkistä otakantaa.fi-sivustolle.(ulkoinen linkki)

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus pidettiin nähtävillä 13.-27.3.2023. Nähtävillä olosta ilmoittiin erikseen asianosaisille kirjeitse.

Lisätietoja antaa:
Väylävirasto: Tero Nurmi, tero.nurmi@vayla.fi
Espoon kaupunki: Emma Niemeläinen, emma.niemelainen@espoo.fi
Kauniaisten kaupunki: Jarkko Riipinen, jarkko.riipinen@kauniainen.fi

Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!​

Yhteystiedot

Emma Niemeläinen

Projektipäällikkö+358 40 6394915Tekniikantie 15, Otaniemi

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu

+358 9 81625100