lmakuvasta näkyy alue
Ilmakuva alueelta.Kuva: Espoon kaupunki

Lisärakennusoikeuden päivittäminen Seiliniittyyn

AsemakaavoitusTapiola

Voimassa olevaan asemakaavaan päivitetään lisärakennusoikeuspykälä, joka mahdollistaa muun muassa varasto- ja asukkaiden yhteistilojen rakentamisen. Asemakaavan muutos tehdään lyhennettynä kaavaprosessina, jossa OAS-vaiheessa kuullaan ainoastaan osallisia kirjeitse. Kaavaehdotus tulee nähtäville loppuvuodesta 2023.

Kaavan nimi

Seiliniitty

Aluenumero

240124

Kaavatyyppi

Asemakaavan muutos

Vaihe

Valmisteluvaihe

Hakija

Espoon Asunnot

Asemakaavan muutoksen vaikutukset ovat vähäisiä, joten sen valmistelussa noudatetaan lyhennettyä asemakaavaprosessia. Kaava-aineisto ei tule valmisteluvaiheessa nähtäville verkkosivulle, vaan siitä tiedotetaan kirjeitse osallisille, kuten lähinaapureille. Ehdotusvaiheessa kaava-aineisto tulee nähtäville tälle sivulle ja voit halutessasi jättää siitä muistutuksen. Jos sinulla on kaavaan liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, voit olla yhteydessä suunnittelijoihin. 

Aino Kuusimäki

arkkitehti, asemakaavoitus+358 40 6365996Tekniikantie 15, Otaniemi
Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!​ ​