Kellaripuiston koira-aitauksen sijainti karttakuvassa
Kellaripuiston koira-aitauksen sijainti karttakuvassa.

Kellaripuiston koira-aitaus

PuistotLeppävaara

Espoon kaupunki on aloittamassa Kellaripuiston koira-aitauksen (Nuijalantie 16 02630 Espoo) perusparannuksen suunnittelun Espoon koira-aitausohjelman 2018-2028 mukaisesti.

Perusparannuksen tavoitteena on kehittää aitauksen viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Aitauksen kokoa suurennetaan ja se jaetaan kahteen osaan pienille ja isoille korille. Perusparannuksessa päivitetään myös aitauksen valaistusta, kalusteita, kasvillisuutta, kuivatusta ja pinnoitteita.

Suunnitelman on tavoitteena valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä ja rakentaminen tehdään lähitulevaisuudessa.

Suunnitteluun liittyen on julkaistu kysely, jonka avulla halutaan kartoittaa asukkaiden mielipiteitä ja toiveita koira-aitaukseen liittyen. Kysely on avoinna sunnuntaihin 6.2.2022 asti ja se löytyy täältä(ulkoinen linkki).

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti, mutta kyselyssä saaduista vastauksista laaditaan erillinen raportti, jossa kerrotaan kuinka palaute on suunnittelussa huomioitu. Raportti tullaan myös julkaisemaan tällä internet sivulla.

Vastausten ja muun palautteen pohjalta koira-aitauksesta laaditaan suunnitelmaluonnos, joka tulee nähtäväksi ja kommentoitavaksi tälle nettisivulle.  Kommenttien jälkeen suunnitelma viimeistellään ja lopullinen suunnitelma julkaistaan myös samassa osoitteessa.

Toiveita voi esittää myös sähköpostin tai puhelimen välityksellä: Suunnittelusta vastaa suunnitteluhortonomi Annika Kemppainen, annika.kemppainen@espoo.fi, puh. 0406394373

Yhteystiedot

Annika Kemppainen

Suunnitteluhortonomi+358 40 639 4373Tekniikantie 15, Otaniemi