Kauklahden Urheilupuiston uuden koira-aitauksen sijainti kartalla
Uusi koira-aitaus kartalla

Kauklahden Urheilupuiston koira-aitaus

PuistotKauklahti

Espoon kaupunki on aloittanut Kauklahden Urheilupuistoon perustettavan uuden koira-aitauksen rakennussuunnittelun. Koira-aitaus on esitetty puistosta laaditussa asemakaavassa ja sen rakentaminen toteutetaan nyt Espoon koira-aitausohjelma 2018–2028 mukaisesti.

Koira-aitauksesta on laadittu aiemmin jo yleissuunnitelmatasoinen puistosuunnitelma vuonna 2011, joka oli asukkailla nähtävillä ja kommentoitavana sen suunnittelun aikana. Puistosuunnitelma löytyy liitteenä tämän sivun alalaidasta kohdasta ”ladattavat tiedostot”.

Nyt yleissuunnitelmasta ollaan laatimassa rakennussuunnitelmaa, jonka yhteydessä asukkailla on vielä mahdollisuus vaikuttaa suunnitelman yksityiskohtiin. Rakennussuunnitelman on tarkoitus valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä.

Rakennussuunnitelmasta on laadittu alustava luonnos, johon toivomme asukkailta palautetta. Suunnitelmakuvan lisäksi nähtävillä on myös kirjallinen selostus luonnoksen sisällöstä. Rakennussuunnitelmaluonnos löytyy myös tämän sivun alalaidasta kohdasta ”ladattavat tiedostot”.

Palautetta voi antaa sunnuntaihin 3.7.2022 asti tämän(ulkoinen linkki) lomakkeen välityksellä.

Yhteydenotot puhelimen ja sähköpostin välityksellä ovat mahdollisia torstaihin 21.6 asti.

Saadun palautteen pohjalta luonnos muokataan lopulliseksi rakennussuunnitelmaksi ja se tulee julkisesti nähtäväksi tälle sivulle. Saadusta palautteesta tullaan myös laatimaan yhteenveto, jossa kerrotaan kuinka se on suunnittelussa huomioitu. Yhteenveto tullaan myös julkaisemaan tällä sivulla.

Koira-aitauksen rakentaminen tehdään tulevina vuosina.

Yhteystiedot

Annika Kemppainen

Suunnitteluhortonomi+358 40 639 4373Tekniikantie 15, Otaniemi