Ortokuva kaava-alueesta 2021
Ilmakuva vuodelta 2001. Kaava-alue vihreällä rajauksella. Kuva: Espoon kaupunki

Kalustekartano

AsemakaavoitusKalajärvi

Asemakaavan muutoksen tavoitteena on nostaa rakennusoikeutta ja muuttaa tontin käyttötarkoitusta siten, että se mahdollistaa varastorakennuksen muuttamisen myymälätilaksi. Kasvava rakennusoikeus osoitetaan vain olemassa olevien rakennusten sisällä. Uusia rakennuksia ei ole tarkoitus rakentaa. Kaava etenee ehdotusvaiheeseen talvella 2023.

Kaavan nimi

Kalustekartano

Aluenumero

710707

Kaavatyyppi

Asemakaavan muutos

Vaihe

Valmisteluvaihe

Hakija

Espoon kaupunki

Taustatietoa

Asemakaavan muutoksen vaikutukset ovat vähäisiä, joten sen valmistelussa noudatetaan lyhennettyä asemakaavaprosessia. Kaava-aineisto ei tule valmisteluvaiheessa nähtäville verkkosivulle, vaan siitä tiedotetaan kirjeitse osallisille, kuten lähinaapureille. Ehdotusvaiheessa kaava-aineisto tulee nähtäville tälle sivulle ja voit halutessasi jättää siitä muistutuksen. Jos sinulla on kaavaan liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, voit olla yhteydessä suunnittelijoihin.  

Yhteystiedot

Juha Miettinen

asemakaavainsinööri040 508 9198Tekniikantie 15, Otaniemi

Ville Keskisaari

suunnitteluinsinööri, asemakaavan liikennesuunnittelu040 636 9903Tekniikantie 15, Otaniemi
Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!