Entinen Outokummun toimistoalue Niittykummussa ilmakuvassa.
Ilmakuva suunnittelualueesta vuodelta 2021.Kuva: Espoon kaupunki

Kaavamerkintöjä muutetaan Niittykummussa

AsemakaavoitusTapiola

Asemakaavan muutoksen tavoitteena on muuttaa voimassa olevan Vuoritontun asemakaavan merkintöjä. Kaavamuutos on vaikutuksiltaan vähäinen. Tavoitteena on mm muuttaa opiskelija-asuntojen pysäköintinormia sekä sallia myymälätilan käyttö myös liike-, toimisto-, kerho- tms. tilana. Voimassa olevan Vuoritontun asemakaavan pääkäyttötarkoituksia, rakennusoikeuksia tai suurimpia sallittuja kerrosten lukumääriä ei muuteta. Kaava on tullut voimaan 18.1.2023. Kaavahanke on verkkosivustolla vielä noin vuoden ajan.

Kaavan nimi

Vuoritonttu

Aluenumero

211841

Kaavatyyppi

Asemakaavan muutos

Vaihe

Lainvoimainen

Hakija

Espoon kaupunki

Taustatietoa

Asemakaavan muutoksen vaikutukset ovat vähäisiä, joten sen valmistelussa noudatetaan lyhennettyä asemakaavaprosessia. Kaava-aineisto ei tule valmisteluvaiheessa nähtäville verkkosivulle, vaan siitä tiedotetaan kirjeitse osallisille, kuten lähinaapureille. Ehdotusvaiheessa kaava-aineisto tulee nähtäville tälle sivulle ja voit halutessasi jättää siitä muistutuksen. Jos sinulla on kaavaan liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, voit olla yhteydessä suunnittelijoihin. 

Yhteystiedot

Hanna Kiema

arkkitehti, asemakaavoitus+358 40 6365108Tekniikantie 15, Otaniemi
Vaikuta nyt -uutiskirje kertoo, mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Lisäksi saat tiedon tulevista asukastilaisuuksista. Kirje ilmestyy sähköpostiisi kahden viikon välein. Tilaa klikkaamalla kuvaa!