Espoon kulttuurikeskuksen turvallisuusohjeet

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on päättänyt, että maanantaista 14.2. alkaen voimassa olevat yleisötilaisuusrajoitukset poistuvat.

Toimintaa on kuitenkin järjestettävä niin, että osallistujien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Kaupungin kulttuuritalojen (Sellosali, Espoon kulttuurikeskus, Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Näyttelykeskus WeeGee, Vindängen) sekä kaupunginorkesteri Tapiola Sinfoniettan verkkosivuille päivitetään tapahtumakohtaiset tiedot. Osa tapahtumista saattaa kuitenkin edelleen siirtyä tai peruuntua.

Koronapassia ei ole helmikuun 2022 alusta alkaen edellytetty Espoon kaupungin järjestämissä yleisötilaisuuksissa eikä kulttuuritiloissa. Tilannetta arvioidaan uudelleen valtakunnallisten koronapassia koskevien linjausten tarkentuessa.

Asiakkaiden terveys on meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme järjestää tapahtumia mahdollisimman turvallisesti. Espoon kulttuurikeskuksessa on voimassa maskisuositus, tiloissamme huolehditaan hyvästä hygieniasta ja saatavilla on käsihuuhdetta. Noudatamme tilaisuuksissamme voimassa olevia koronaan liittyviä viranomaissuosituksia.

Lue lisää(ulkoinen linkki) 

Espoon kulttuurikeskuksen siirtyneet ja perutut tapahtumat.(ulkoinen linkki)