Koronarokotukset Espoossa

Tiedotamme tällä sivulla koronarokotusten etenemisestä ja ajanvarauksesta.

Ajankohtaista

  • Rokotuksia annetaan toistaiseksi vain ajanvarauksella. Tällä hetkellä avoinna ovat Iso-Omenan ja Lakelankadun koronarokotepisteet. Heikintorin rokotuspiste Tapiolassa avautuu 15.8., Lippulaivan kirjaston rokotuspiste 22.8. ja Sellon kirjaston rokotuspiste 24.8.
  • Neljännen koronarokotuksen voivat saada kaikki yli 60-vuotiaat ja kaikki lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat yli 18-vuotiaat.
  • Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta. On kuitenkin huomattava, että rokoteannoksen ja koronavirustartunnan välin on oltava riittävän pitkä, vähintään 6 viikkoa, jotta tartunnan voidaan katsoa vastaavan yhtä rokoteannosta. Lue lisää THL:n sivuilta.(ulkoinen linkki)

Koronaneuvonta

  • Saat neuvontaa koronarokotuksiin liittyvissä asioissa koronaneuvonta-chatissa osoitteessa digihyvinvointi.lu-palvelut.fi(ulkoinen linkki). Chat on avoinna arkisin klo 7–16. Chat palvelee ainoastaan suomeksi. Neuvonnassa ei voi varata aikaa vastaanotolle tai koronatestiin. 

Uutisia

Koronarokotusten ajanvaraus

Tietoa koronarokotuksista Espoossa