Yritysneuvonta muutostilanteisiin

Painitko yksin esimerkiksi kysynnän hiipumiseen, työntekijän palkkaamiseen tai omaan jaksamiseen liittyvien asioiden kanssa? Joskus on hyvä päästä keskustelemaan yrityksen asioista ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Business Espoon yritysasiantuntijat on valmiina auttamaan eteenpäin ja opastamaan tarvittaessa jatkokeskusteluihin. Haastavia muutostilanteita varten on olemassa erityisiä tuki- ja neuvontapalveluita.

Yritysneuvonnan kautta sinulla on mahdollisuus hakeutua jatkoneuvontaan, jota tuottavat Business Espoon asiantuntijaverkostoon kuuluvat konsultit, lakimiehet ja muut asiantuntijapalveluyritykset. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton. Mahdollisista muista toimenpiteistä asiantuntijat laskuttavat erikseen hinnastonsa mukaan.

Tutustu asiantuntijaverkostoon.(ulkoinen linkki)

Asiantuntijalähetettä varten varaa aika yritysneuvontaan(ulkoinen linkki).

Tutustu myös Neuvontalakimies-palveluumme

Yrittäjän talousapu

Yrittäjän talousapu on valtakunnallinen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa apua ja neuvontaa talous- ja maksuvaikeuksissa oleville pk-yrittäjille ja yrityksille. Palvelu koostuu valtakunnallisesta puhelin- ja verkkopalvelusta ja niitä tukevista alueellisista palveluista. Yhteydenottoihin vastaavat koulutetut ja kokeneet asiantuntijat, ja heidän kanssaan käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Lue lisää ELY-keskuksen verkkosivuilta(ulkoinen linkki)