Työntekijöiden etsiminen

Business Espoo tarjoaa ratkaisuja yritysten osaajapulaan. Toimimme kumppanina kasvun rakentamisessa tukemalla rekrytoinneissa ja sopivan osaamisen löytämisessä.

Ilmoita avoin työpaikka

Työpaikan voi ilmoittaa TE-toimiston avoimiin paikkoihin (ulkoinen linkki)tai Omnian Tiitus-työnhakusovellukseen(ulkoinen linkki). Englanninkieliset työpaikkailmoitukset saavat laajan näkyvyyden Jobs in Finland- palvelussa.

TE-toimiston rekrytointipalveluiden asiantuntijat voivat auttaa työpaikan julkaisemisessa ja sopivan työvoiman löytämisessä. Rekrytointipalveluiden asiantuntijat tavoitat sähköpostitse: rekrytointi.uusimaa@te-toimisto.fi 

Lisätietoa TE-toimiston verkkosivuilla(ulkoinen linkki)

Työmarkkinatori.fi-palveluun(ulkoinen linkki) kirjautunut työnantaja pystyy etsimään Työmarkkinatorilta sopivia työntekijöitä hakukriteereillä ilman työpaikkailmoitusta.

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijat, mukaan lukien kansainväliset tutkinto-opiskelijat tavoitat korkeakoulujen ura- ja rekrytointipalvelujen kautta, joista monet hyödyntävät Jobteaser–alustaa(ulkoinen linkki). Työpaikkailmoitusten lisäksi korkeakouluilla on erilaisia räätälöityjä vaihtoehtoja työnantajanäkyvyyteen kampuksilla.

Työntekijöiden esivalinta ja esittely

Esikartoitamme työnhakijoiden joukosta kunkin yrityksen tarpeisiin sopivat osaajat ja toimimme tukena muissakin rekrytoimiseen liittyvissä asioissa, esimerkiksi taloudellisen tuen hakemisessa. 

Tarjoamme yrityksille vaivattoman tavan tavoittaa potentiaalisia työntekijöitä alasta riippumatta. Saat meiltä: 

  • maksutonta rekrytointiapua
  • taloudellista tukea rekrytointiin
  • näkyvyyttä rekrytointitapahtumissamme.

Ota yhteyttä sähköpostitse: tyonantajapalvelut@espoo.fi

Hankinnoilla työllistäminen

Julkisten hankintojen työllistämisehto auttaa ihmisiä työelämään. Ehto täyttyy, kun tarjouskilpailun voittanut yritys tarjoaa työtä alle 30-vuotiaallemaahanmuuttajataustaiselle tai vähintään kuusi kuukautta työttömänä olleelle työnhakijalle.

Työllistyminen voi toteutua palkkatyönä, palkkatuella, oppisopimuksena tai yksilöllisenä ratkaisuna. Työllistettävä henkilö voi sijoittua mihin tahansa tehtävään yrityksessä. Hankinnoilla työllistäminen on Espoon tapa rakentaa sosiaalista kestävyyttä yhdessä sopimustoimittajiemme kanssa. 

Rekrytointipalvelumme on käytettävissänne työllistämisehdon ja muiden rekrytointitarpeiden täyttämiseksi.

Ota yhteyttä: 

Jari Engström, yritysyhteistyökoordinaattori, puh. 046 877 2362
hankinnoillatyollistaminen@espoo.fi

Apua rekrytointiin kansainvälisesti

Kansainvälinen osaaja voi edistää yrityksen menestystä ja kasvua merkittävästi tuntiessaan kohdemarkkinamaan liiketoimintakulttuurin. Tarjoamme kansainvälisten osaajien rekrytointiin useita palveluita.

Tutustu kansainvälisen rekrytoinnin palveluihimme