Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on joustava tapa kehittää osaamista yrityksessä. Voit kouluttautua itse yrittäjänä tai päivittää henkilöstösi ammattiosaamista. Oppisopimuskoulutus on työnantajalle maksutonta.

Henkilöstön kouluttaminen oppisopimuksella

Oppisopimuskoulutus on oivallinen ja kustannustehokas tapa hankkia niin työssä kuin yritystoiminnan pyörittämisessä tarvittavaa osaamista. Käytännönläheisyys ja joustavuus tekevät siitä kätevän keinon yritykselle kouluttaa nykyistä henkilöstöä tai rekrytoida uutta.

Yrittäjän osaamisen kehittäminen oppisopimuksella

Yrittäjälle oppisopimuskoulutus on mahdollisuus kehittää ammattitaitoa ja syventää liiketoiminnan osaamista. Koulutuksessa hankittua osaamista pääsee hyödyntämään heti, sillä yrittäjän oppisopimus suoritetaan omassa yrityksessä. Oppisopimus onkin on hyvä tapa kehittää yritystoimintaa.

Lue lisää

BE-studio: Oppisopimuksella osaamista yrityksen tarpeisiin 

BE-studiossa asiantuntijavieraana Omnian uraohjaaja Frida Wickholm-Jansson kertoo, miten oppisopimuskoulutus käytännössä toimii. Studion hostina johtaja Saija Äikäs Helsingin seudun kauppakamarista.

Katso BE-studio Business Espoon YouTube-kanavalla.(ulkoinen linkki)

Mikäli kiinnostuit oppisopimuskoulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä Omniaan sähköpostitse: yrityspalvelut@omnia.fi tai puhelimitse +358 40 1267676

Business Espoon BE-studiossa kerrotaan oppisopimuskoulutuksesta.