Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on joustava tapa kehittää osaamista yrityksessä. Voit kouluttautua itse yrittäjänä tai päivittää henkilöstösi ammattiosaamista. Oppisopimuskoulutus on työnantajalle maksutonta.

Oppisopimuskoulutus on oivallinen ja kustannustehokas tapa hankkia niin työssä kuin yritystoiminnan pyörittämisessä tarvittavaa osaamista. Käytännönläheisyys ja joustavuus tekevät siitä kätevän keinon yritykselle kouluttaa nykyistä henkilöstöä tai rekrytoida uutta. Yrittäjälle oppisopimuskoulutus on mahdollisuus kehittää ammattitaitoa ja syventää liiketoiminnan osaamista. Koulutuksessa hankittua osaamista pääsee aina hyödyntämään heti, sillä suurin osa opiskelusta tapahtuu omassa työssä, jota tuetaan koulutuksella. 

Lue lisää henkilöstön kouluttamisesta oppisopimuksella Omnian verkkosivuilta(ulkoinen linkki)
Yrittäjän osaamisen kehittäminen oppisopimuksella.(ulkoinen linkki)

BE-studio: Oppisopimuksella osaamista yrityksen tarpeisiin 

BE-studiossa asiantuntijavieraana Omnian uraohjaaja Frida Wickholm-Jansson kertoo, miten oppisopimuskoulutus käytännössä toimii. Studion hostina johtaja Saija Äikäs Helsingin seudun kauppakamarista.

Katso BE-studio Business Espoon YouTube-kanavalla.(ulkoinen linkki)

Mikäli kiinnostuit oppisopimuskoulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä Omniaan sähköpostitse: yrityspalvelut@omnia.fi tai puhelimitse 040 126 7676. 

Business Espoon BE-studiossa kerrotaan oppisopimuskoulutuksesta.