Henkilökohtainen neuvonta

Business Espoo tarjoaa maksutonta henkilökohtaista neuvontaa ja sparrausta liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja yrityksen perustamiseen. Meille kannattaa tulla hakemaan tietoa ja pohtimaan eri vaihtoehtoja ajoissa ennen kuin ryhdyt kevytyrittäjäksi, haet starttirahaa tai jätät yrityksen perustamisilmoituksen.
Neuvontakielemme ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja kiina. 

Yritysneuvonnan ajanvaraus(ulkoinen linkki)

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjä on henkilö, joka tekee töitä omiin nimiinsä laskutuspalvelun kautta. Kevytyrittäjyys soveltuu lähinnä palveluiden myyntiin. Kevytyrittäjä-termi ei kuulu lainsäädäntöömme, vaan on alun perin erään laskutuspalveluntarjoajan kehittämä markkinointinimi.

Lue lisää(ulkoinen linkki) kevytyrittäjyydestä ja varaa aika henkilökohtaiseen kevytyrittäjyysneuvontaan.

Apua ammatinvalintaan 

Työ- ja elinkeinotoimiston psykologit tarjoavat luottamuksellista ammatinvalinnanohjausta. Psykologit auttavat löytämään ratkaisuja ammatinvalintaan, työhön tai koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. 
Lisätietoja TE-toimiston verkkosivuilta(ulkoinen linkki).

Yrittäjätestit 

Yrittäjätestien avulla voit testata onnistuisitko yrittäjänä. Vastausten perusteella saat arvion yrittäjävalmiuksistasi sekä omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Saat vastauksistasi yhteenvedon, jota voit käyttää esimerkiksi keskustelussa yritysneuvojan kanssa.

Testejä on mahdollista tehdä esimerkiksi Yritys-Suomen(ulkoinen linkki) ja Yrittäjien(ulkoinen linkki) verkkosivuilla.