Business Espoo - Yritysten parhaaksiBusiness Espoo - Yritysten parhaaksi

Koulutuksen kautta rekrytointi

Työvoimakoulutukset

Työvoimakoulutus on hyvä vaihtoehto tilanteeseen, jossa yritys tarvitsee tukea osaavan henkilöstön löytämiseen. Omnia ja työvoimaa tarvitseva yritys arvioivat yhdessä osaamistarpeet, joiden perusteella toteutettavan koulutuksen tavoitteena on koulutettavien henkilöiden työllistyminen kyseiseen yritykseen.

Lisätietoja Omnian verkkosivuilla(ulkoinen linkki)

Tutkinto-/osatutkintokoulutukset

Yritys voi kouluttaa itselleen uutta osaavaa henkilöstöä hyödyntämällä Omnian laajaa
tutkinto- ja osatutkintotarjontaa(ulkoinen linkki). Tutkintokoulutukset voidaan joustavasti räätälöidä yrityksen osaamistarpeeseen. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella(ulkoinen linkki).

Korttikoulutukset

AvoinOmnia -verkkokaupan(ulkoinen linkki) tarjonnasta löytyy keskeiset ammattipätevyyden antavat kortti- ja passikoulutukset, mm. anniskelu- ja hygieniapassi- sekä työturvallisuuskorttikoulutukset. Espoon työllisyyspalveluiden asiakkaan on mahdollista päästä suorittamaan korttikoulutuksia tilanteen mukaan.

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on oivallinen ja kustannustehokas tapa hankkia niin työssä kuin yritystoiminnan pyörittämisessä tarvittavaa osaamista. Käytännönläheisyys ja joustavuus tekevät siitä kätevän keinon yritykselle kouluttaa nykyistä henkilöstöä tai rekrytoida uutta. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.