Yläkoululaiset siirtyvät etäopetukseen kolmeksi viikoksi

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
4.3.2021 klo 8.00

Vuosiluokkien 7-10 oppilaat ovat etäopetuksessa 8.3.-28.3.2021. Hallitus tiedotti uusista linjauksista talvilomaviikolla 25.2.2021. 

Luokkien 1-6 oppilaat sekä kaikki valmistavan opetuksen oppilaat, pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaat ja oppilaat, joilla on erityisen tuen päätös jatkavat lähiopetuksessa omalla koululla.

Etäopetuksessa oleville tarjotaan lounaspaketteja

Kotona opiskelevat oppilaat ja opiskelijat voivat hakea omalta koulultaan lounaspaketin. Lounaspaketti jaetaan kerran viikossa ja se sisältää viisi lämmitettävää koululounasta lisukkeineen.

Perjantaina 5.3. lounaspaketti jaetaan kaikille etäopetukseen siirtyville. Huoltajat saavat Wilmassa ohjeen, miten seuraavaan lounaspakettijakeluun ilmoittaudutaan. Lisätietoa lounaspakettien jakelupaikasta ja -ajasta saat lapsesi koululta.

Opiskeluhuolto ja nuorisotoiminta tarjoavat nuorille tukea

Poikkeustila voi nostaa pintaan monenlaisia tunteita ja tuoda huolta. Opiskeluhuollon henkilökunta on edelleen oppilaiden tukena ja auttaa tarvittaessa löytämään myös muiden tarpeellisten palveluiden pariin.

Nuorisotoiminta jatkuu digitaalisessa nuorisotilassa Discordissa sekä Instagramissa nuorisotilojen tileillä. Nuorisonohjaajan voi pyytää myös ulos kaverikävelylle.

Oppilaat saavat tarkemmat ohjeet ja aikataulut omalta koululta

Oppilaat saavat tietoa järjestelyistä ja aikatauluista tällä viikolla oman koulun opettajilta tai rehtorilta. Jos haluat kysyä tarkemmin järjestelyistä, ota yhteyttä lapsesi opettajaan, luokanvalvojaan tai koulun rehtoriin.

Lisää aiheesta:

Tiedote perusopetuksen poikkeuksellisista opetusjärjestelyistä OKM:n sivuilla (26.2.2021)