Yhteenveto viime vuoden kohokohdista jaetaan kaikille espoolaisille

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
5.3.2021 klo 13.33

Uusin Espoo-lehti jaetaan koteihin lauantaina 6.3.2021. Lehden liitteenä espoolaiset saavat ajankohtaisen katsauksen kaupungin toiminnasta.

Espoossa ei julkaista ns. perinteistä, vain pienen kohderyhmän tavoittavaa vuosikertomusta. Sen sijaan kaupunki haluaa raportoida toiminnasta kaikille veronmaksajille. Julkaisuun on koottu nostoja vuoden varrelta sekä keskeisiä talouden tunnuslukuja.

”Meistä on tärkeää, että työmme tuloksista kerrotaan kaikille espoolaisille. Espoota ja kaupungin palveluja kehitetään yhdessä asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa, joten samalla haluamme kiittää espoolaisia hyvästä yhteistyöstä”, kertoo viestintäjohtaja Satu Tyry-Salo.

Virallisesti kaupungin menneestä vuodesta kerrotaan toimintakertomuksessa, jonka kaupunginhallitus hyväksyy osana tilinpäätöstä maaliskuussa ja valtuusto kesäkuun loppuun mennessä.

Espoolaiskoteihin jaettava Hetkiä Espoosta 2020 -julkaisu sisältää ruotsinkielisen tiivistelmän. Julkaisusta on myös englanninkielinen versio. Molemmat ovat luettavissa verkkolehtinä.

Hetkiä Espoosta 2020

Moments from Espoo 2020