WeeGeen kesäleirien ilmoittautuminen avoinna

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.2.2019 klo 12.00

Näyttelykeskus WeeGeellä järjestetään kesäisin 7–10 -vuotiaille lapsille tarkoitettuja päiväleirejä. Leirin kesto on 1 viikko. Leirille voi ilmoittautua, jos lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. EMMA – Espoon modernin taiteen museon, Espoon kaupunginmuseo KAMUn, Suomen Lelumuseo Hevosenkengän ja Suomen Kellomuseon näyttelysisältöihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Lisäksi yhden leiripäivän teemana on Futuro-talo. Leireillä tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Makupaloja leiripäivien ohjelmasta

EMMAn leiripäivänä tutustutaan mielikuvitusta kutkuttaviin taideteoksiin. Taidepajassa kutitellaan omaa ilmaisua esiin esineveistosten, sanataiteen ja ryhmätöiden avulla.

KAMUn leiripäivässä seikkaillaan merellisissä tunnelmissa, tutustutaan meren moniin puoliin ja askarrellaan yhdessä meriteeman ympärillä.

Lelumuseo Hevosenkengän leiripäivänä hypätään liikenteeseen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Leiripäivänä tutustutaan Menopelileikki – erikoisnäyttelyyn ja työpajassa tuunataan klassisia neppisautoja sekä kisataan ränniauto-radalla.

Suomen Kellomuseossa pohditaan aikaa; menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Päivän aikana askarrellaan omat aikarasiat, jonne voi laittaa muistoja leiristä ja kesästä. Mieti mitä haluat muistaa leiripäivästä viiden tai kymmenen vuoden päästä ja täytä aikarasiasi!

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2019 arkisin klo 9-16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23-26. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), sis. ALV 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

Viikoilla 23 ja 24 järjestämme samanaikaisesti kaksi sisällöiltään samanlaista leiriä. Näille leireille ilmoittaudutaan joko ryhmään 1 tai 2. Sovittehan etukäteen kaverusten kesken mille leirille ilmoittaudutte, jotta paikka samalle leirille olisi varmempi. Emme pysty vaihtamaan varauksia ryhmästä toiseen.

Leiri-ilmoittautuminen tapahtuu EMMA Shopin verkkokaupan kautta. Luethan huolellisesti ilmoittautumisohjeet ennen maksamista.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Peruutusehdot:

Leiri-ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa leiripaikan voi perua ja maksettu leirimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lähettäessäsi ilmoittautumisen, hyväksyt samalla peruutusehdot.

Leirit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle leirille mahtuu 20 leiriläistä.

Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi

kesäleirit_web