Vappukonsertti: Softly, with Feeling - Peggy Leen elämä ja laulut

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

2020-05-01_Vappu_kons_Peggy_Lee_640x360

La 1.5.2021 klo 15

Vuonna 2020 tuli kuluneeksi sata vuotta legendaarisen amerikkalaisen naisvokalisti Peggy Leen syntymästä. Upeaääninen Shirley Sparks ja huippumuusikoista koostuva Antti Sarpila Swing Band tulkitsevat tämän sielukkaan laulajan monipuolista tuotantoa, johon kuuluvat mm. Fever, Johnny Guitar ja Golden Earrings.

Shirley Sparks ja Antti Sarpila ovat kansainvälisen tason taiteilijoita, joita yhdistää rakkaus amerikkalaiseen 1900-luvun alun Classic Jazziin. Sparks ja Sarpila ovat tehneet yhteistyötä mm. 1920-luvun musiikin parissa ”The American Dream” -konsertissa.

Laulajatar Shirley Sparksilla on 25 vuoden esiintymiskokemus teatterin, oopperan ja klassisen laulun puolelta. Sydän kuljetti hänet monien vaiheiden kautta amerikkalaisen classic jazzin pariin. Kansainvälisesti tunnettu klarinetisti ja saksofonisti Antti Sarpila esiintyy aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla 1900-luvun alkupuolen dixieland-, swing- ja classic jazz -ohjelmistoilla.

Softly, with Feeling -juhlakonsertissa kuullaan vivahteikkaita sävelmiä Peggyn laajalta uralta: Benny Goodman Orchestran big band -aikojen hiteistä hienostuneisiin balladeihin, ja rytmikkäästä elokuvamusiikista Peggyn omiin sävellyksiin ja muihin hänelle henkilökohtaisesti tärkeisiin lauluihin.

Kesto 2 h, sis. väliajan

www.shirleysparksmusic.com
www.anttisarpila.com

Liput 25/20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 

Tiedot ja sijainti

Aika

la 1.5.2021 klo 15.00 - 17.00

Paikka

Sellosali

Verkko-osoite

Sellosali

Hinta, euroa

25

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti