Valtakunnallinen 112-päivä

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Helmikuun 11. päivä vietetään valtakunnallista ja eurooppalaista hätänumeropäivää. Arjen turvallisuus on keskeinen teema tapahtumassa. Vaaranpaikkoihin kannattaa kiinnittää ennalta huomiota, jotta onnettomuudet voitaisiin ehkäistä. Lisäksi hätänumeropäivänä muistutetaan välittämisen tärkeydestä. Auttamisvelvollisuus koskee meitä kaikkia, ja jokaisella on myös oikeus saada apua. Jokainen päivä on hyvä päivä pysähtyä ja välittää!

112-päivä kauppakeskus Sellossa

Espoon päätapahtuma järjestetään Kauppakeskus Sellossa (Leppävaarankatu 3-9) keskiviikkona 11.2. klo 14-19. Tapahtumajärjestelyissä mukana ovat Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Uudenmaan pelastusliitto, Kauppakeskus Sello, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, Espy pelastuskoirayhdistys, Länsi-Uudenmaan poliisi ja Suomen Punainen Risti.

Tule mukaan Sellonaukiolle tutustumaan pelastusalan eri toimijoihin ja poliisiin! Luvassa muun muassa ajoneuvojen, työasujen ja -välineiden sekä toiminnan esittelyä. Tarjolla arvokasta tietoa arjen turvallisuudesta. Tapaa henkilöstöämme, ota selfie palomiehen kanssa ja opi uutta toimintanäytöksissä.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen alueen muut päätapahtumat ovat 11.2. klo 14-18 Lohjan paloasemalla ja Tammisaaren paloasemalla Raaseporissa. Lisäksi sopimuspalokunnat (VPK) järjestävät 112-päivän yleisötapahtumia. Katso lisätiedot pelastuslaitoksen sivuilta.

Lisätietoa 112-päivän ohjelmasta ja tapahtumapaikoista myös kampanjasivustolla.

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 11.2.2015 klo 15.00 - 19.00

Paikka

Kauppakeskus Sello

Järjestäjä

Sello, L-U pelastuslaitos, poliisi, hätäkeskuslaitos, UPL, VPK:t,Espy, SPR