Vaahteramäen Eemeli, ensi-ilta

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Hevosenkengän näyttämöllä nähdään koko Kissankulman väki. On Pikku-Iida, Aatu renki, Liina piika ja Eemeli vanhempineen. Ja kun Eemelin isä kiljaisee kutsuhuutonsa ”Eeemeliii”, niin katsomossakin kiljutaan – riemusta.

Vaahteramäen Eemelissä on syvää viisautta kuten kaikissa Lindgrenin tarinoissa. Jokainen katsomossa voi esityksestä tunnistaa omaa lapsuuttaan. Eemelissä on kaikki!

Lapsille 3v ylöspäin. Kesto n. 45 min.

Dramatisointi: Anders Baggesen ja Soren Dahl Suomennos: Henri Kapulainen Musiikki: Soren Dahl, Georg Riedel ja Jan Noponen Ohjus: Mikko Kivinen Lavastus ja nuket: Mimmi Resman Äänisuunnittelu: Jan Noponen Rooleissa: Eero Ahre, Outi Haaranen-Halme, Pekka Heiman ja Eero Ojala Valosuunnittelu: Veijo Lindell Tekniikka: Dan Knaster ja Veijo Lindell Nukkien tekninen toteutus ja rakentaminen: Fanni Lieto Lavasteiden rakentaminen: Dan Knaster, Veijo Lindell ja Mimmi Resman

Tämän näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy

Tiedot ja sijainti

Aika

to 11.2.2016 klo 18.30 - 19.15

Paikka

Teatteri Hevosenkenkä

Järjestäjä

Teatteri Hevosenkenkä

Yhteystiedot

09 439 1220

hevosenkenka@hevosenkenka.fi

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Tiedustelut ja lippuvaraukset Teatteri Hevosenkengän toimistosta arkisin klo 8.00 – 16.00, p. 09-4391 220, e-mail: hevosenkenka@hevosenkenka.fi Liput voi myös ostaa osoitteesta www.hevosenkenka.fi
Liput arkiaamuisin 10 €, ohjaajat/opettajat ryhmän kanssa 2 € / katsoja. Liput viikonloppu- ja iltanäytöksiin 13 € / katsoja.