Uusi verkkopalvelu Binder lisää yritysten välistä yhteistyötä

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
6.3.2018 klo 11.24

Binder on uusi suomalainen verkkopalvelu, joka lisää yritysten välistä yhteistyötä ja siten auttaa yrityksiä saamaan lisää liiketoimintaa. Binderissä yritykset etsivät mm. yhteistyökumppaneita, uusia jakelukanavia, asiakkaita ja alihankkijoita.

Palvelun käyttö on ilmaista ja yksinkertaista. Rekisteröitymisen jälkeen voit sekä selata palvelussa olevia yrityksiä että lisätä palveluun oman yrityksesi. Jos löydät Binderistä yrityksen, jonka tarpeeseen sinulla on ratkaisu, voit Binderin kautta olla tähän yritykseen yhteydessä ja ehdottaa yhteistyötä.

Binder voi olla ratkaisu, kun etsit pk-yrityksesi tuotteelle uusia jakelukanavia tai tarvitset graafista suunnittelijaa. Iso yritys voi löytää pk-yrityksiltä uusia ratkaisuja täydentämään omaa tarjontaansa tai palvelu voi toimia yhdistävänä tekijänä, kun Startup haluaa yhteistyöhön tietyn ison organisaation kanssa.

Kannattaa lisätä oma yrityksesi, yrityksen tarjonta ja liiketoiminnallisen tarpeen kuvaus Binderiin, jotta palvelu voi suositella yritystäsi potentiaalisille asiakkaille.

Tutustu verkkopalveluun osoitteessa www.binder.fi

Binder logo