Työllisyyden palvelutori aloittaa maaliskuussa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
11.2.2019 klo 10.17

Ison Omenan palvelutorin palvelut laajentuvat maaliskuun 2019 alussa, kun Pop up -tilaan avataan Työllisyyden palvelutori. Se palvelee aikuisia työnhakijoita tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 10–14. Tarkasta avajaispäivästä tiedotetaan lähempänä.

Työllisyyden palvelutorilla Espoon kaupungin työllisyyspalvelut ja Uudenmaan TE-toimisto yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat neuvontaa ja ohjausta työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jonne voi hakeutua ilman ajanvarausta. Työllisyyden palvelutorilla järjestetään myös muun muassa rekrytointi- ja koulutustapahtumia.

– Haluamme tarjota kuntalaisille palveluja, joihin on helppo tulla kysymään ihan pieniäkin vinkkejä ja sparrausta työnhakuun tai osaamisen lisäämiseen koulutuksen kautta. Tavoitteenamme on, että jokainen työtä tai koulutusta etsivä löytää konkreettisia väyliä etenemiseensä avullamme, kertoo palvelupäällikkö Hilla-Maaria Sipilä.

Kyseessä on Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien sekä Uudenmaan TE-toimiston yhteistyökokeilu. Vastaavanlaiset Työllisyyden palvelutorit avataan myös Helsingissä ja Vantaalla. Kokeilu on rahoitettu vuoden 2019 loppuun saakka. Päätökset mahdollisesta jatkosta tehdään loppuvuodesta.

Lisätietoja

palvelupäällikkö Hilla-Maaria Sipilä,
Espoon kaupungin elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö,
puh. 043 824 6624, hilla-maaria.sipila@espoo.fi