Miksi Espoo?

Espoo on nuori, yrittäjähenkinen ja nopeasti kasvava kaupunki. Korkeasti koulutettua työvoimaa on hyvin saatavilla, sillä yli 52 prosenttia yli 25-vuotiaista on suorittanut korkeakoulututkinnon.

Espoo tarjoaa yrityksille erinomaisen sijainnin Helsingin metropolialueella ja hyvät yhteydet sekä Eurooppaan että Aasiaan ja Venäjälle.

Espoo on myös perheiden kaupunki. Kaupunki tarjoaa laadukkaita päivähoito- ja opetuspalveluja, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia sekä kulttuuria kaikille. Espoossa luonto on aina lähellä. Merenrantaa on 58 km, saaria 165 ja järviä 95. Espoossa sijaitseva Nuuksion kansallispuisto on kansainvälisesti arvostettu luontokohde.

Elämysten ja innovaatioiden Espoo

Espoo on elämysten ja innovaatioiden puutarha – Espoo Innovation Garden. Sen sydän sykkii Otaniemi-Tapiola-Keilaniemi -alueella. Espoo Innovation Garden on Pohjois-Euroopan suurin innovaatiokeskittymä, jossa kukoistavat kansainväliset yritykset, pöhisevä startup-yhteisö, monipuolinen kulttuuritoiminta, aktiiviset urheiluseurat ja maineikas tiede- ja tutkimusyhteisö.

Espoo rakentaa raiteisiin tukeutuvaa kaupunkirakennetta

Länsimetro on Suomen suurin infrahanke. Se on Espoon suurin ja merkittävin investointi kautta aikojen, panostus kehitykseen ja kasvuun. Länsimetro on lähitulevaisuudessa koko Suomen merkittävin kasvu- ja kehityskäytävä, jonne yritysten kannattaa sijoittua ja sijoittaa.

Länsimetro luo alueelle uutta asumista ja elinvoimaisuutta: investointeja, asuntorakentamista, vapaa-ajan aktiviteetteja ja kehittyviä palveluja.