Löydä tilat yrityksellesi

A Grid

A Grid on alusta startupeille, jotka tarvitsevat liiketoimintansa tueksi yhteisön, palveluja, tapahtumia ja toimitiloja. Tilat sijaitsevat Aalto-yliopiston kampuksella osoitteessa Otakaari 5. Konsepti tukeutuu laajemmin ympäröivän kampusalueen tutkimusinfraan sekä paja- ja laboratoriotiloihin. Aalto-yliopiston kampus tarjoaa myös paljon muita toimisto-, tutkimus- sekä kaupallisia tiloja.

Lisätietoja: www.aaltocre.fisini.kuusela@aalto.fi tai jatta.reijonen@aalto.fi

Nokia Quja Startup Space

Nokia hakee startup-yrityksiä kehittämään toimintaansa innostavassa ympäristössä muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa. Quja Startup Space on avoin yhteistyötila, joka tarjoaa edulliset työtilat ja joustavat vuokraehdot startup-yritysten tarpeiden mukaan. Valitsemalla työtilat Qujasta ja sijoittumalla lähelle Nokia-kampuksen T&K:ta startupit pääsevät rakentamaan yhteyksiä muiden ICT-asiantuntijoiden kanssa verkostoitumistilaisuuksissa.

Lisätietoa ja tiloihin hakeminen: www.nokia.com/quja 

Tecnotree Quja Coworking Campus

Tecnotreen hallinnoima Quja Coworking Campus on startup-yrityksille suunnattu toimitila Suomenojalla. Toimitilojen lisäksi vuokralaisten käytössä on neuvotteluhuoneita, yhteiset keittiötilat sekä kuntosali.

Lisätietoa ja tiloihin hakeminen: www.startupquja.com  

Regus Kora

Regus Koralta työtila tunniksi, päiväksi tai niin moneksi vuodeksi kuin tarve vaatii.
Lisätietoja: www.regus.fireeta.piipponen@regus.com, puh. 040 451 7750

Rongo-talo

Rongo-talosta löytyy tilat niin kodikkaalle toimistolle ja työpisteelle kuin myös kokouksille sekä seminaareille. Lisätietoja ja sinulle sopivimmat tilat: rongocap.fi

Urban Mill

Urban Mill tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville monipuolisia työ- ja tapahtumatiloja yhteisöllisessä ja innovatiivisessa ympäristössä Espoo Innovation Gardenin ytimessä, Otaniemen kampusalueella. Urban Millin 1300 neliön co-working tila ja palvelut tuovat yhteen rakennetun ympäristön, tietotekniikan, urbaanien palvelujen sekä urbaanin elämän kehittäjät, innovaattorit, tutkijat ja käyttäjät.

Lisätietoja tiloista ja palveluista: urbanmill.org/palvelut 
Ota yhteyttä: lars.miikki@urbanmill.fi, puh. 040 503 6630 tai kari.mikkela@urbanmill.fi, puh. 050 500 4048

Technopolis Espoo

Technopolis Espoon Otaniemen modernit ja älykkäät toimitilat ja toimistot sijaitsevat Aalto-yliopiston läheisyydessä Kehä I:n ja länsimetron varrella. Espoon kampuksen kolmen Innopoli-kiinteistön toimitilat tarjoavat muuntojoustavia toimistoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Yritykset voivat nauttia kampuksen edustavista kokoustiloista ja arkea helpottavista palveluista keskittäen voimavaransa oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Lisätietoja: https://www.technopolis.fi/vapaat-toimitilat/espoo/

Sähköposti: info@technopolis.fi, puh. 046 712 0000

Espoon kaupunki

Espoon kaupungin vapaita vuokrattavia tiloja voit tiedustella puhelimitse tai voit täyttää oheisen lomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse kiinteistöassistentti Anne PaleniukselleMikäli soveltuvia tiloja ei heti löydy, lomakkeen täyttänyt voidaan ottaa jonoon. Kaupungin tiloista peritään markkinoiden mukaista vuokraa.

Ota yhteyttä: anne.palenius@espoo.fi, puh. 046 877 3855
Kaupungin toimitilojen hakulomake (rtf, 245 Kt)