Uusi henkilöstölehti Espressi on ilmestynyt

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
4.3.2021 klo 8.00

Henkilöstölehti Espressin kevään numerossa tutustumme tartuntatautitiimin työhön. Tiimissä työskentelee lähes 100 henkilöä. Heidän tehtävänään on selvittää kaikki koronavirustautiin sairastuneet ja sille altistuneet henkilöt mahdollisimman nopeasti ja estää jatkotartunnat esimerkiksi karanteenien avulla.

Espoo on yli 150 kansalaisuuden koti, jossa kansainvälisyys näkyy monin tavoin. Siksi meidän kaupungilla pitää pohtia, miten vastaamme monikulttuuristuvan väestön tarpeisiin ja millaista osaamista se vaatii henkilöstöltämme. Espoon kansainvälisen toiminnan mallissa kaupungin työntekijöitä kannustetaan kehittämään kansainvälistä yhteistyötä omassa työssään. Lisäksi malli tarjoaa käytännön työkaluja kansainväliseen toimintaan.

Lisäksi Kemian lehtori Anu Penttilä Otaniemen lukiosta kertoo työstään. Anun mielestä parasta työssä ovat opiskelijat ja heidän intonsa ja oppimisen ilo. MAOL ry on valinnut Anun vuoden 2021 matemaattisten aineiden opettajaksi.

Lue nämä ja lehden muut jutut verkkolehti Issuussa

Espressi on Espoon kaupungin henkilöstölehti ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti jaetaan postitse kaupungin työntekijöille kotiosoitteeseen.