Keikkatyöt ja sijaisuudet

Espoon kaupungilla on tarjolla paljon erilaisia mahdollisuuksia vakituisista tehtävistä keikkatöihin sekä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin.

Keikkatöitä

Tilapäisiä keikkatöitä Espoon kaupungilla voit hakea Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien yhteisesti omistaman Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta. Erityisesti terveydenhuollossa, ruokapalvelussa ja päivähoidossa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana. Sijaisuuksien pituus vaihtelee yhdestä päivästä aina useisiin kuukausiin. Keikkatyö on nopea väylä työllistyä ja se tarjoaa sinulle erinomaisen näköalapaikan Espoon kaupungin tehtäviin. Keikkatyötä voit myös tehdä silloin, kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun ohessa.
Jätä hakemus Seuren verkkosivuilla.

Espoon määräaikaiset koulunkäyntiavustajat rekrytoidaan Seure henkilöstöpalvelut Oy:n kautta. Katso tarkemmat tiedot Seuren sivuilta.

Terveyskeskuslääkärien sijaisuudet

Terveyskeskuslääkärien sijaisuuksia voi kysellä kehittämispäällikkö Nina Loikkaselta,
puh. 040 543 8687, etunimi.e.sukunimi@espoo.fi.

   

Sijaisuudet peruskouluissa ja lukioissa
Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin peruskouluissa ja lukioissa voit ilmoittautua avoimen hakemuksen kautta. Pitkäaikaisista sijaisuuksista ilmoitetaan erikseen rekrytointijärjestelmässä, jossa niihin voi jättää kohdistetun hakemuksen.