Hae nyt meille Espooseen kesätöihin

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
17.2.2021 klo 10.30

Espoon kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika on käynnistynyt. Löydät avoimet kesätyöpaikat rekrytointijärjestelmästämme (hakusana "kesätyö"). Julkaisemme uusia hakuja pitkin kevättä, muista seurata verkkosivujamme aktiivisesti.

Kesällä tarjoamme töitä alle 18-vuotiaille sekä eri alojen opiskelijoille. Monipuolisia tehtäviä on aina kaupunkisuunnittelusta ja asiakirjahallinnosta sairaanhoitoon. Eniten kesätyöpaikkoja tarjoamme kotihoidossa, pitkäaikaishoidossa, puistojen, leikkipaikkojen ja katualueiden ylläpidossa ja kunnostuksessa, urheilukenttien hoidossa sekä nuorisotyössä ja kirjastoissa. Tällä hetkellä haemme muun muassa 50 nuorta suomenkielisen varhaiskasvatuksen avustaviin tehtäviin, 35 rantavalvontaan sekä viher- ja katualueiden kunnossapitotehtäviin 80 nuorta.

Tavoitteenamme on tarjota kesätöitä 800 nuorelle. Olemme myös tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Lue , mitä edellisenä kesänä rantavalvojina työskennelleet Anni Koivusalo ja Helena Knaapi, koronajäljittäjänä työskennellyt lääketieteen kandidaatti Alibeto Abubakar sekä sosionomi-diakoniksi valmistunut ja Seniorineuvonta Nestorissa muistineuvojana työskennellyt Päivi Rajala tuumivat kesätöistä Espoon kaupungilla.

Salla Similä oli kesätöissä Espoon sairaalassa sairaanhoitajana : "Parasta työssäni on päästä toteuttamaan auttamisen halua. Tämä on tosi tärkeää työtä ja on hienoa päästä näkemään miten potilaiden kuntoutuminen edistyy."

Antti ja Ali toimivat kesäkandeina Espoon kaupungilla , Espoon sairaalan neurologisella kuntoutusosastolla. Antin ja Alin mukaan potilaiden kohtaaminen sekä oman työpanoksen näkyminen työn lopputuloksessa toivat työhön erityistä merkityksellisyyttä.

Kalle Majamaa, Iina Kaipio, Hiski Vihermaa ja Markus Koivunto viihtyivät kesätöissään Espoon kaupungilla talouspalveluissa hyvin. Työympäristö oli kannustava ja apua sai aina. Erityisen mieluisaa kesätyöntekijöille olivat omiin kiinnostuksen kohteisiin sopivat työtehtävät.

Jaana oli kesätyöntekijänä Espoon kaupungin Ohjaamotalossa, jossa hän opasti ja neuvoi nuoria pääsemään ongelmistaan yli ja löytämään oma paikkansa maailmassa.

Vastuullisen Kesäduunin logo