Toimintaterapeutti

Tervetuloa tekemään työtä espoolaisten lasten ja nuorten kanssa! Toimintaterapeuttina saat olla kehittämässä työtäsi, toimintatapoja ja työmenetelmiä. Sinua tuetaan myös itsesi kehittämisessä. Espoossa sinulla on mahdollisuus räätälöidä työstäsi entistä monipuolisempi: perustyön lisäksi voit aktivoitua moniammatillisissa tai kollegiaalisissa kehittämistyöryhmissä. 

Valokuvassa toimintaterapeutti Kristiina Sandborg.Toimintaterapeutti Kristiina Sandborg, Espoon keskus

"Tulin Espooseen juniorimallille valmistumiseni jälkeen. Juniorina minua koulutettiin ja opastettiin toimintaterapeutin tehtäviin juuri Espoossa. Sen jälkeen siirryinkin suoraan toimintaterapeutin virkaan tänne Espoon keskukseen – olen täällä siis jo yhdeksättä vuotta!

Työni on sopivassa suhteessa itsenäistä ja yhteisöllistä. Meillä on hyvä työilmapiiri; konsultointiapua saa aina kun sitä tarvitsee. Työ muokkautuu tarpeiden mukaan ja juuri nyt panostetaan esimerkiksi moniammatilliseen yhteistyöhön. Erilaisia verkostoja ja yhteistyötahoja on paljon ja se tekee työstä monipuolisen ja haastavan. Perustyön lisäksi olen toiminut asiakastietojärjestelmän pääkäyttäjänä. Parasta on kuitenkin suora asiakastyö ja erilaisten perheiden kohtaaminen. 

Mielestäni on hienoa, että saamme kokeilla ja kehittää uusia työmenetelmiä. Kentältä tulleita ajatuksia ja kehittämisideoita kuunnellaan. Myös itsensä kehittämiseen kannustetaan. Käyn parhaillaan kolmen vuoden pituista taideterapiakoulutusta. Olen saanut siihen tukea kaupungin stipendikukkarosta. Olen innoissani koulutuksesta ja mahdollisuudesta laajentaa taitojani!"