Sairaanhoitaja terveysasemalla

Tervetuloa joukkoomme sairaanhoitaja. Tule Espooseen tekemään monipuolista työtä terveydenhuollossa - meillä on tarjolla vakinaisia tehtäviä joustavilla toimenkuvilla Espoon 12 terveysasemalla. Voit valita kokopäivä- tai osapäivätyön perhetilanteen mukaan ja saat tukea kouluttautumiseen. 
  

Kuvassa sairaanhoitaja Tiina Tukiainen.Sairaanhoitaja Tiina Tukiainen, Samarian terveysasema

”Olen viihtynyt yli 20 vuotta Espoon kaupungilla. Työ terveysasemalla on itsenäistä, vastuullista, mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Sijaisetkin ovat viihtyneet meillä. Osalla meistä hoitajista on oma erityisosaamisalue, minulla se on tartuntataudit. Aina tarvittaessa voi konsultoida kollegaa hänen osaamisalueestaan, kaikkea ei tarvitse tietää itse.

Työaikajärjestelyt ovat joustavat; vapaapäivien, työaikalyhennysten ja lomien suunnittelussa kuunnellaan työntekijää.  Erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon. Itselleni on tärkeää säännöllinen työaika ja päivätyö.  Suuri osa valveillaoloajasta kuluu töissä, siksi mielestäni työssä viihtyminen on tärkeää. Tyytyväinen työntekijä on motivoitunut työntekijä!

Espoo on työnantajana koulutusmyönteinen. Työtä kehitetään ja työntekijöiden mielipiteitä kuunnellaan – saamme itse vaikuttaa työmme sisältöön. Meillä kiinnitetään myös huomiota asiakaspalveluun, saamme espoolaisilta hyvää asiakaspalautetta.”