Sosiaalityö

Osana perhe- ja sosiaalipalveluja sosiaalityö on mukana rakentamassa turvallista tulevaisuutta. Avoimena on sosiaalityöntekijöiden, sosiaaliohjaajien ja perheohjaajien paikkoja niin avo- kuin laitostyössäkin. Osa niistä on kokonaan uusia tehtäviä.

Lastensuojelu

Lastensuojelutyö on vaativaa työtä, joka kaiken tiedon ja taidon lisäksi perustuu välittämiselle. Lastensuojelun tehtävänä on turvata lapsen oikeus turvalliseen kasvuympäristöön sekä tasapainoiseen ja monipuoliseen kehitykseen. Sosiaalialan tehtävärakenneuudistus on juuri nyt ajankohtainen. Lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden työpariksi Espooseen on perustettu seitsemän uutta sosiaaliohjaajan vakanssia.

Aikuissosiaalityö

Espoolaisten elämä iloineen ja suruineen on tullut tutuksi Espoon sosiaalityöntekijöille. Espoossa on nyt mahdollista kehittää sosiaalityötä myös sisällöllisesti, kun toimeentulotuen käsittelyajat on saatu vakiintumaan viiden päivän tuntumaan. Vammaissosiaalityötäkin uudistetaan.

Henkilöstön arviot työelämän laadusta Espoossa ovat paremmat kuin kunnissa keskimäärin. Työssä viihtymistä lisäävät kilpailukykyinen palkka ja erinomaiset mahdollisuudet täydennyskoulutukseen, työnohjaukseen ja oman työn kehittämiseen. 

Mikäli sinä haluat työskennellä työpaikassa, jossa asiakas on tärkein ja työntekijät pääroolissa toimintatapojen kehittämisessä, katso lisätietoja ja hae työpaikkaa.

Vapautuvista työpaikoistamme saat tietoja oheisen rekrytointisivuston kautta. Siirry sivustolle Selaa avoimia työpaikkoja -linkin kautta. Siellä voit täyttää myös avoimen työpaikkahakemuksen.

Tervetuloa meille töihin!

Mitä espoolainen sosiaalialan ammattilainen kertoo työstään?