Siivouspalvelut

Siivouspalvelujen henkilökunta pitää huolen siitä, että kaupungin tiloissa työskentelevillä ja niissä asioivilla on puhdas, viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö.

Siivottavia kohteita ovat mm. edustustilat, koulut, kirjastot, liikuntahallit, monitoimitalot, nuorisotilat, päiväkodit, terveysasemat, toimistot ja uimahallit. Hyvä siivous takaa kaupungin toimitilaomaisuuden arvon, kunnon ja käyttökelpoisuuden.

Koulutustoimintamme on aktiivista ja tuemme kehittymistä yksiköille ja yksilöille suunnatuilla koulutusmäärärahoilla. Aktivointirahastosta ja stipendikukkarosta on mahdollisuus saada lisärahoitusta ammattitaitoa kehittävään koulutukseen. Erilaista liikuntaa tuetaan mm. liikuntarahalla, liikuntamahdollisuuksilla ja liikuntaryhmillä. Halutessasi saat käyttöösi työsuhdematkalipun.

Vuosilomat määräytyvät kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaisesti. Monet työntekijät ovat hyödyntäneet myös harkinnanvaraisia virka- ja työvapaita.
Espoon kaupunki tukee työhyvinvointia edistävää toimintaa monipuolisesti. Esimiestaitoja kehitämme suunnitelmallisen koulutuksen mukaisesti. Kohdennetuilla työterveyshuollon tarkastuksilla tutkitaan sekä työntekijän hyvinvointia että työskentelyolosuhteita ja ergonomiaa.

Espoon kaupunki tukee työntekijöitään kaupungin vuokra-asunnon hankinnassa.